Dagens horoskop lördag 7/10

06 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop lördag 7/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även lördagen bjuder på enkla nöjen tillsammans med din familj. Det kan vara ett födelsedagsfirande, en gemensam middag eller kanske ett släktkalas. Det blir en lugn dag där du njuter av att kunna slappna av helt och fullt tillsammans med personer som känner dig utan och innan.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen verkar du fira en nära vän eller kanske ett barn. Det kan vara födelsedag eller något annat som är värt lite extra uppmärksamhet. Det blir en social och trevlig dag som bjuder på fika och en hel del mys. Kvällen ser ut att kunna bli lite spontan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en person i ditt liv som ofta utnyttjar att du är empatisk och vill vara en bra vän. Hen har en förmåga att ta och ta men hen ger sällan något tillbaka. Idag tröttnar du på att känna dig utnyttjad, du sätter helt enkelt stopp för den här destruktiva relationen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar till stor del om din familj och dina nära vänner. Det blir en mysig paus från vardagen och alla krav som du brukar känna på jobbet. Idag är du väldigt öppen för att testa på nya aktiviteter. Om du är utomhus så ta på dig ordentligt. Du har lätt för att dra på dig förkylningar just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen tycks börja nästa oförskämt tidigt men det gör dig inte så mycket för du har roliga aktiviteter inplanerade den här dagen. Som vanligt är Lejonet en tidsoptimist och det gör att du redan tidigt på dagen kan starta en kedja av förseningar. Försök att vara ute i god tid idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Större delen av lördagen tycks kretsa kring ett firande av något slag, det kan handla om en släkting, ett barn eller en vän. Du vill gärna överraska den här personen på ett oväntat sätt. Det är bara fantasin som sätter gränser så låt din kreativitet flöda fritt.

Vågen 23/9-22/10

Idag hamnar du i en jobbig sits där du måste välja om du ska ta till en vit lögn för att bespara en väns känslor eller om du ska säga sanningen så som du uppfattar den. Du ogillar starkt att ljuga men du ogillar ännu mer att göra någon du står nära illa.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en äldre släkting som du är lite orolig för och idag försöker du få personen att röra på sig lite mer än vanligt. Det verkar vara en envis individ som inte alltid vill samarbeta. Kvällen handlar om saker som gör dig glad såsom vänner, god mat eller en upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även helgen kretsar mycket kring nära vänner eller kring familjen. Det var länge sedan du hade så mycket tid som du har just nu och du väljer att göra saker tillsammans med människor som du är nära. Den här dagen kommer det fram en del hemligheter när en viss person vågar öppna upp sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter gårdagens utsvävningar så känner du dig i behov av att spara lite pengar så du kan ägna den här dagen åt saker som storkok och matlådor. Stenbocken kan vara väldigt huslig när du sätter den sidan till, men det innebär inte att du glömmer bort att det är helg och när det är helg så ska man ta sig tid att mysa.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen är du gärna tillsammans med familjen eller med nära vänner om du saknar familj. Det blir en mysig dag där du hittar både energi och inspiration i din närmaste omgivning. Idag kan det uppstå mindre konflikter när era viljor går isär, men det är inget som inte går att släta över.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det familjen som gäller, och då främst en äldre släkting som är i behov av hjälp. Den här personen är nästan alltid för stolt för att erkänna att hen kan behöva lite stöd, men du ser hens behov och du ser till att finnas där. På kvällen får du intressanta nyheter

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons