Dagens horoskop tisdag 11/7

10 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en dag då du är lagom effektiv. Du har många bollar i luften men du lyckas ändå ha en övergripande koll även om det är svårt. Idag är det estetiska viktigt för dig. Vad du än tar dig för så vill du presentera det gör på ett tilltalande sätt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen går Månen in i Oxens tecken och det skapar harmoni hos dig. Det blir en bra dag där inget kan rubba dina cirklar. Du har fokus på det du vill göra samtidigt som du tillåter dig att vara mer impulsiv än du brukar. Det är sommar och du vill ta vara på den här tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du betydligt mer energi och det märks när du slänger dig in i olika utmanande aktiviteter. Idag känns inget jobbigt, varken fysiskt eller psykiskt, du testar det mesta. Kvällen innehåller en hel del ny information som kan förändra vissa saker för dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Om du har möjlighet så är det mer praktiskt än teoretiskt aktiv idag. Du vill skapa med dina händer och du mår bra när du ser dina verk långsamt växa fram. Det här blir en dag som kretsar kring din förmåga att vara kreativ och praktisk på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen har du ovanligt mycket tålamod så den här dagen passar bra till saker som kräver både fokus och en förmåga att kunna repetera saker gång på gång. Det kan vara någon form av praktiskt kunnande som kräver både övning och tålamod. Kvällen handlar om en vän och hens kärleksliv.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt kreativ. Du har verkligen plockat fram den skapande sidan hos dig själv oavsett om det rör sig om en hobby eller i arbetet. Du njuter verkligen av att den konstnärliga processen, särskilt nu när du inte behöver vara lika tidseffektiv.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen fortsätter du i samma kreativa nyanda som på måndagen, men idag blir det lite mer praktisk tillämpning. Du har egentligen ingen klar idé om vart du är på väg, det är snarare en massa lösa delar som väntar på att bli infogade till ett större sammanhang.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen är du inte riktigt lika entusiastisk som under måndagen, men du håller ändå ett imponerande tempo oavsett om det är att besöka sevärdheter eller att fixa saker på jobbet. Den här dagen blir en av de mest produktiva dagarna den här veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag arbetar du mycket med praktiska saker där du inte behöver fokusera så mycket på det du gör eftersom det mesta går på rutin. Det är en bra dag att låta tankarna vandra fritt och att landa i beslut som du inte gett dig tid att fundera på tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen träffar du en vän som du inte sett på väldigt länge. Det kan till och med vara år sedan ni umgicks och det gör att ni har en hel del saker att prata om. Du uppdaterar dig om personer som hen känner men som du inte sett på evigheter. Det blir en rolig och nostalgisk kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du saker lite som de kommer. Du har vissa uppgifter som du inte kommer undan men i övrigt blir dagen lite friare både i sitt innehåll och upplägg än måndagen. Just nu är ovanligt social med människor som du inte känner så väl. Du har lätt för att skaffa dig nya vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om jordnära projekt och om närhet till naturen. Det blir en dag då du skänker allt du gör en konstnärlig touch. Tisdagen handlar även om en släkting och om att ha tid att lyssna på en historia som hen berättar. Kvällen blir aktiv och kul.

Annons