Dagens horoskop torsdag 13/7

12 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag går Månen in i Tvillingarnas tecken och det ökar din förmåga att vara social. Idag umgås du gärna med vänner och du har inget emot aktiviteter i en större grupp. Om du arbetar så söker du dig till uppgifter där ni är två eller fler. Idag har du ingen lust att vara själv.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en intressant dag som handlar om löften och om förmågan att infria dem. Om du arbetar så är det en chef som du försöker påminna om något, annars kan det vara en släkting eller nära vän som glömt ett löfte som hen har gett dig. Kvällen blir givande men lite sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

På torsdagen vill du testa dina gränser och det gör du genom att utmana andra och se vad de kan. Du brukar inte vara en så stark tävlingsskalle, men idag vill du verkligen vinna oavsett om det är en seriös tävling eller bara kubb med vännerna. Idag får du höra en hel del intressant skvaller.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du hitta tid att träffa dina vänner. Oavsett vad du har planerat den här dagen så vill du gärna få en stund över för skvaller och socialt umgänge. Det här är också en dag då du träffar många nya och spännande människor. Du är öppen för att möta andra kulturer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att fokusera på rätt saker. Dina tankar vandrar fram och tillbaka. Du ältar ett privat dilemma och hur du än vrider och vänder på det här problemet så hittar du inte de svar du vill ha. Ibland är det bara att acceptera att det inte finns någon bra lösning på problemet.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen låter du din logiska och praktiska sida få ta över. Det här blir en dag då du tänker väldigt rationellt, både när det kommer till att planera aktiviteter till att tänka framåt. Du imponerar stort på en vän, kollega eller chef med ditt förnuftiga sätt att lägga upp dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du vill verkligen få kontroll över alla projekt du påbörjat och idag tvingar du dig själv att i alla fall avsluta några saker. Du tycker det är jättetråkigt när den kreativa fasen är över och det är dags att bara ro de sista praktiska bitarna i hamn. Under kvällen får du ett ganska oväntat förslag från en vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar mest om att ta ett steg i taget. Du har saker du vill göra men egentligen inte energi nog för att genomföra dem. Kanske borde du lyssna på din kropp och unna dig lite mer vila. Det är sommar och i allmänhet ett lugnare tempo så du borde också kunna sänka ribban något.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen är du ganska trött och har svårt att hitta någon entusiasm i det du gör, särskilt om du fortfarande arbetar. Du kan helt enkelt inte motivera dig själv till att göra det där lilla extra. Den här dagen passar bra till att umgås med en äldre släkting eller familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Även torsdagen går i vänskapens tecken. Du möter upp med personer som du var väldigt nära med bara för något år sedan men som du inte hinner se så ofta nu för tiden. Det blir en härlig kväll som framkallar många skratt och en del dråpliga situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det inga måsten på samma samm sätt som tidigare i veckan utan du kan göra lite som du vill. Oavsett om du kastar dig in i ett privat projekt eller njuter av att umgås med vänner så blir det en berikande dag. Som nyförälskad kan torsdagen även handla om romantik.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du för dig i alla sociala sammanhang. Du kan börja småprata med en främling i en kö eller hitta på något med en väldigt ytlig bekant. Du är glad och utåtriktad och du charmar alla du möter med din lättsamma och behagliga personlighet.

Annons