Dagens horoskop fredag 14/7

13 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen söker du dig gärna utomhus, särskilt om du är ledig. Det blir en rolig dag som bjuder på äventyr och på annorlunda upplevelser. Den här dagen träffar du nya människor som kommer med tips och idéer om olika aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en riktig mysig dag där du umgås med en släkting eller nära vän. Prioritet den här dagen är att skämma bort varandra och att ta ut svängarna rejält. Det blir en guldkantad dag som bjuder på vardagslyx och massor av härligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en konflikt i din närhet och den tär på dig. Det är två människor som du tycker väldigt mycket om, vilket gör det extra hårt när det inte kan hålla sams. Idag försöker du medla i en ganska infekterad konflikt. Du vill visa att du bryr dig om de här personerna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en lättsam dag då du ställer väldigt lite krav på dig själv. Det enda du vill är att ha kul och att umgås med vänner och bekanta. Jobbar du så blir det kanske lite för lång lunch och kort dag, men det struntar du i, ibland får man vara lite lat av sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar om att kompromissa men också om att fungera i grupp. Som Lejon brukar du kunna smälta in i vilka sammanhang som helst och den sidan förstärks av Tvillingarna idag. Det blir en rolig och social fredag som passar bra till spontana initiativ.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag släpper du allt vad plikt och ansvar heter och ägnar dagen åt att ha trevligt. Oavsett vart du befinner dig eller med vem du spenderar dagen med så njuter du till fullo. Det blir en rolig och social avslutning på veckan. Kvällen bjuder på nya miljöer.

Vågen 23/9-22/10

Som singel kan det här vara dagen du faller pladask för en fullkomlig främling. Du stöter på en person i ett ganska oväntat sammanhang och du känner direkt att ni klickar. Det här blir en jobbig dag, särskilt om du är i en relation eftersom du inte kan bestämma dig för om du ska agera eller inte på dina känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du mest förvirrad. Du vet inte riktigt i vilken ände du ska börja. Du försöker att strukturera dina tankar men inser snabbt att du faktiskt inte orkar fokusera så mycket. Var snäll mot dig själv idag och skäm bort dig med något som du önskat dig länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar sällan vara den som sätter ned foten eller som ställer krav men idag tröttnar du på en viss person som alltid gör som hen vill på alla andras bekostnad. Du markerar genom att säga ifrån och du ställer vissa villkor för att ni över huvud taget ska kunna ha någon form av samarbete.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen får du chansen att sova lite längre och det är något som du verkligen behöver göra. Du unnar dig en lat morgon innan du sätter igång med alla din inplanerade aktiviteter. Eftermiddagen och kvällen tillbringar du med en familjemedlem eller släkting.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag skämmer du bort dig själv lite med antingen en present till dig själv eller något extra smarrigt att äta. Det här blir en bra dag då du är både effektiv och social på samma gång. Har du semester kan det hända att du betar av flera olika projekt hemma eller på landet.

Fiskarna 19/2-20/3

på fredagen är du spontan och gör det som faller dig i. Du umgås gärna med dina vänner och du söker dig till större grupper eftersom du trivs med att ha många personer omkring dig. Det här är en dag som är som gjord för en trevlig middag eller en fest. Du är den perfekta värden.

Annons