Dagens horoskop lördag 15/7

14 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du samla familjen omkring dig och det kan vara svårt eftersom alla har sina egna planer. För dig är det viktigt att hitta tid tillsammans och det gör du genom att fokusera på aktiviteter som alla gillar att göra, då blir det svårare för dina nära att säga nej.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen börjar tidigt och slutar sent. Det är fullt upp och du har inte tid att vila eller samla krafter mellan aktiviteterna. Som tur är så finns det en härlig en sommar energi i ditt horoskop som gör att du orkar hålla igång trots det höga tempot.

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen börjar helt fel. Du har höga förväntningar på de närmaste dagarna men redan från början går det snett. Sjukdomar eller dubbelbokningar sätter käppar i hjulen för dina planer. Plötsligt måste du tänka om helt och det gör dig ställd. Trots det så blir dagen härlig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag passar det bra att umgås med den äldre generationen. Du har ett starkt behov av att gå tillbaka till familjen och rötterna just nu så en fika med en äldre släkting eller en spontan lunch med en kusin är precis vad du behöver. Kvällen bjuder på familjemys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har många roliga aktiviteter att välja på den här helgen, men idag så föredrar du att göra saker med dina nära och med familjen. Du tycker om att omge dig med släkt och vänner oavsett om du är ute på äventyr eller bara är hemma och myser.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar dagen som den kommer och det är väldigt olikt Jungfrun att vara så här spontan. Du trivs bäst om du har en plan för dagen, men just nu påverkas du av Kräftan och då ligger fokus snarare på familj och vänner än på aktiviteter och att göra listor.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du en paus från allt vad drama heter. Du bestämmer dig för att göra så lite som möjligt och bara njuta av dagen. Det blir en familjär och mysig dag där du prioriterar dig själv, dina nära och era gemensamma behov. På kvällen får du höra lite roande skvaller.

Skorpionen 23/10-21/11

På lördagen inser du att du är i förtvivlat behov av att få vara inaktiv. Det blir en riktigt lat dag där du unnar dig att ta en siesta eller bara ligga på soffan och läsa. Det viktigaste den här dagen är återhämtning och att ladda batterierna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är gärna utomhus den här lördagen. Har du arbetat i veckan så känner du ett starkt behov av frisk luft och miljöombyte. Idag vill du umgås med människor som står dig nära och det gör att du avstår från vissa aktiviteter för att få mer tid för familj och vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag inser du att det finns en massa saker som du halkat efter med hemma och du gör ditt bästa för att komma ikapp. Det blir en intensiv dag där du gärna gör listor som du kan pricka av så du har koll. Stenbocken älskar att strukturera med listor, det ger dig en känsla av ordning och reda.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta sig någonstans. Det kan vara en längre bilresa eller en resa hem eller utomlands. Dagen handlar mycket om frustration, väntan och förseningar. Här gäller det att du plockar fram ditt tålamod och inte stör dig på saker som du inte kan göra något åt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du upptäcker nya miljöer och nya människor idag. Är du utomlands blir det ett riktigt äventyr annars blir det mer en hemtrevlig utflykt. Idag möter du en person som gör ett starkt intryck på dig. Hen har väldigt annorlunda men intressanta åsikter och just nu dras du till den här typen av personer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons