Dagens horoskop söndag 16/7

15 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en bra dag då du lockar familjen med mat och hemmamys. Du vet precis hur du ska få alla att släppa det de har för händerna för att spendera ett par timmar tillsammans. Kvällen handlar om att upptäcka och förlåta en liten vit lögn.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite lugnare än lördagen. Här får du tid att fixa och dona, något de flesta Oxar uppskattar. Oavsett om du har semester, är ledig eller jobbar så fokuserar du på att göra rent och fint omkring dig. Kvällen bjuder på vänskapligt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att acceptera omständigheterna och göra det bästa av situationen. Ibland kan det vara bra att tvingas göra saker annorlunda, det öppnar ögonen på dig för nya möjligheter och det får dig att tänka utanför boxen, något som du märker idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även den här dagen kretsar kring dina närmaste, men idag rör det ett beslut som ni måste ta tillsammans. Det här är något som du grubblat över en tid, men efter moget övervägande kommit fram till att det är bättre om du har din familj i ryggen än om du fattar det här beslutet på egen hand.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tackar du nej till roliga aktiviteter med vänner för att prioritera din familj. Lejonet brukar ofta föredra att vara med kompisar framför att vara hemma, särskilt om du är ung, men just idag påverkas du starkt av Kräftan och av hens starka familjeband.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir lite loj men väldigt mysig. Idag orkar du inte riktigt ta tag i någonting. Du lägger energi på dina nära och på att njuta av att vara tillsammans. Dagen kan bjuda på en kortare utflykt, men det blir troligtvis bara en eftermiddagsfika på ett mysigt café eller en lunch på stan.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir verkligen vad du gör den till. Du har frihet att vara spontan och hitta på något roligt eller bara ta det lugnt och vila upp dig. För dig handlar den bästa ledigheten om att kunna vara fri att bestämma över sin egen tid och med vilka du vill spendera den.

Skorpionen 23/10-21/11

Även söndagen blir lugn men då tillbringar du gärna tid utomhus. Det kan vara en stillsam promenad eller bara fika på ett mysigt café. Du vill gärna ha lite miljöombyte, du behöver något annat än fyra väggar att titta på. Idag möter du en stark och karismatisk personlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en lugn dag där du tar saker lite som de kommer. Även om du aktiverar dig den här dagen så ser du till att inte planera in för mycket, du behöver få tid att vila och bara samla energi. Idag får du glädjande nyheter som rör en nära vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen blir ganska lång och intensiv men du drar ned tempot lite, mest bara för att orka med. Kvällen handlar om familjen och om att umgås tillsammans oavsett om det är en familjemiddag eller bara lite söndagsmys framför tvn.

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen handlar om en del tålamodsfrestande prövningar men skillnaden den här dagen är att du landar dit du ska. Det blir en tuff start på dagen men ett härligt avslut. Du njuter verkligen av friheten att kunna göra som du vill, äta när du är hungrig och sova när du är trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen kretsar kring din nya vän och kring hens bekantskapskrets. Det här är människor som både utmanar ditt sätt att tänka och får dig att omvärdera vissa områden i ditt liv. Det blir en lärorik och utvecklande dag. Kvällen bjuder på träning av något slag.

Annons