Dagens horoskop måndag 17/7

16 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns starka känslor i och kring ditt tecken just nu och det gör att du kan uppleva dig själv som extra känslig. Idag konfronterar du en familjemedlem, men eftersom du är så sårbar så känner du dig utsatt när hen kritiserar dig. Du drar dig undan och skickar dina sår istället för att stå upp för dig själv.

ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Oxen 20/4-20/5

Du är trött efter helgen, men du försöker ändå visa upp en fasad av gott humör. Det blir en ganska intensiv dag där det är bra om du håller huvudet kallt. Under eftermiddagen får du beröm av en släkting eller chef för dina insatser under dagen. Kvällen blir lagom aktiv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket vatten och en stark koppling till Månen i ditt tecken just nu och det gör att ett möte med en person från ditt förflutna blir både en chock och skapar känslomässig förvirring hos dig. Du trodde att du begravt dina känslor för den här personen, men det är snarare tvärtom.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det Nymåne i Kräftans tecken vilket påverkar dig extra starkt. Du har redan från början en emotionell länk till Månen och nu när den både är i Kräftans tecken och i sin nya fas så kan det bidra till att du blir emotionellt instabil. Du reagerar väldigt kraftigt på små saker idag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag märker du av Nymånen särskilt mycket eftersom det sätter sig på ditt känsloregister och gör dig mer mottaglig emotionellt. Du kan reagera starkt på både kritik och på personliga komplimanger. Du kan till och med ha nära till tårar när du tittar på film eller hör berättelser.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Som praktisk Jungfru tycker du att det är jobbigt när känslorna tar över och det finns det en ganska stor risk att de gör idag. Du försöker hålla emot även om du blir rörd av stundens allvar, men till sist svämmar känslorna över. Bli inte generad av att vara mänsklig.

Vågen 23/9-22/10

Du har en vän som har en förmåga att hamna i trubbel, särskilt när det kommer till relationer. Hen blir destruktiv när saker är bra i hens liv och då gör hen något omedvetet som förstör. Idag försöker du hjälpa din vän att lappa ihop ett trasigt förhållande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du in mycket vatten i ditt tecken och det kan påverka flera saker i din vardag. Just nu har du goda instinkter så lite på din magkänsla när det kommer till olika val, det negativa är att du kan reagera väldigt häftigt på små problem. Du ser hinder istället för möjligheter.

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du försummat en vän och att du faktiskt är ledsen över att du ställt in med hen så många gånger. Nu är det upp till dig att ställa saker till rätta och det gör du bäst med en uppriktig ursäkt och genom att boka in en träff som du faktiskt ser till att dyka upp på.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Oavsett om du arbetar eller är ledig så går dagen fort. Du är uppe tidigt och sent i säng, däremellan fyller du dagen med många olika aktiviteter. Det blir en rolig, berikande och intensiv start på veckan. Ett samtal från en vän får dig att fundera över de kommande dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen har du svårt att fokusera, särskilt om du jobbar. Det kan vara omställning i tid eller bara att du har svårt att komma till ro på kvällarna. Undvik saker som kräver noggrannhet och koncentration den här dagen, det gäller även inom idrott och träning.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen är du lite av en känslomässigt vrak. Du känner mycket i alla situationer och ibland vet du inte ens hur du ska förhålla dig till de problem som uppstår. Allt är jobbigt och du tycker att du stretar på i motvind och att ingen förstår hur du mår.

Annons