Dagens horoskop tisdag 18/7

17 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du för dig lite extra av vad livet har att erbjuda. Är du ledig så njuter du av stunden och unnar dig att få vara så där fri och impulsiv som nästan bara ett Lejon kan vara. Dagen handlar om att fånga ögonblicket och om att ta in känslan av sommaren i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

På tisdag väntar ett lugnare tempo och du kan göra lite mer som du vill. Det här blir en bra dag då du laddar batterierna men också en dag där du passar på att skämma bort dig själv lite. Kvällen handlar om att hitta sina egna vägar och att inte vara rädd för att våga testa nya idéer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker smälta gårdagen och det är svårare än det låter. Det känslomässiga kaoset från igår är kvar och du vet inte riktigt vad du ska göra åt det. Har du möjlighet så aktiverar du dig gärna en hel del den här dagen. När du håller igång så känns allt enklare.

ELLE Astro #2 - Merkurius retrogradBrand logo
ELLE Astro #2 - Merkurius retrograd

Kräftan 21/6-22/7

Nymånen fortsätter att påverka dig starkt, men idag får du lite bättre ordning på dina känslor. Lejonet går in och ger dig kontrasterande solenergi vilket hjälper dig att hantera starka emotionella svängningar. På det hela en intressant och bra dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in eld från Solen i ditt horoskop och det stabiliserar Nymånens effekter. Idag är du på ett strålande humör och du charmar de flesta personer som du möter. Dagen handlar just om möten och om att lära känna nya personer. Det blir en riktigt toppendag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det verkar vara något viktigt på gång idag och du övervakar händelsen noggrant. Oavsett om det rör sig om en person som du gärna vill träffa eller en konsert/evenemang som du vill gå på så kretsar dagen mycket kring att vänta och att ha koll.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som är verkligen bra på relationer, oavsett om det rör sig om förhållanden eller vänskap. Du är dessutom både duktig på att lyssna och på att ge råd, något en vän märker idag när du får hen att se på sina problem på ett helt nytt sätt. Du öppnar upp för nya möjligheter.

Skorpionen 23/10-21/11

De närmaste dagarna fokuserar mycket på din framtid. Det kan vara en eller flera möjligheter som du överväger men det kan också vara att du kommit till en insikt om att du vill börja förändra något i ditt liv. Dagen handlar mycket om att älta för och nackdelar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en mellanlandning i allt du har planerat den här veckan. Det är idag du gör saker som du måste, som att tvätta, betala räkningar och uträtta olika ärenden. Även om det inte blir den roligaste dagen så känner du dig nyttig och nöjd med dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång lista på saker som du vill hinna med den tisdagen och det gäller att inte tappa fokus. Du kommer att vara trött och vissa saker får du tvinga dig själv att göra, men om du betar av allt du tänkt dig kan du vara ganska nöjd med dig själv när kvällen kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Även om du inte känner dig lika borta idag som igår så är du fortfarande trött, särskilt på eftermiddagen. Den här tisdagen passar bra till lugna aktiviteter och till att fixa i hemmet. Är du ute och reser kan en dag vid stranden rekommenderas. På kvällen äter du gärna lite lyxigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Även om tisdagen är betydligt bättre än måndagen så känner du fortfarande väldigt mycket. Du har lätt både till skratt, tårar och ilska idag, ibland helt utan anledning. Som Fisk är du ganska van att vara emotionellt känslig så du hanterar den här påverkan på ditt horoskop mycket bättre än många andra.

Annons