Dagens horoskop onsdag 19/7

18 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Dagens ledord är att unna dig. Du unnar dig att göra saker som du tycker om oavsett om du är ledig eller arbetar. Du väljer medvetet bort det som är tråkigt och skjuter den typen av aktivitet till senare. Dagen handlar också om att upptäcka nya smultronställen.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen försöker du hinna med både saker i hemmet och träffa vänner. Det blir en lagom dag på alla sätt. Om du är ledig kanske du unnar dig lite extra lyx, det kan vara en present till dig själv eller bara något så enkelt som en god lunch tillsammans med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket känslor i ditt tecken just nu och du vet inte riktigt hur du ska hantera dem så du väljer troligtvis att fokusera på fysisk aktivitet och tömma hjärnan på all energi. På det här sättet kan du låta ditt undermedvetna bearbeta det du känner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen börjar du känna dig lite mer stabil och du kan fokusera på omvärlden istället för på dig själv. Det blir en trevlig och social dag där du gärna träffar nya människor som kan inspirera dig. Det här är också en dag som är som gjord för ett mindre äventyr.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det något lekfullt och busigt över ditt tecken. När du har den här typen av influens i ditt horoskop förvandlas du från jägare till lekfull tamkatt. Som nyförälskat Lejon kan du upplevas som ovanligt kramig och kelig den här dagen. Kvällen handlar om en släkting.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag befinner du dig i ett sammanhang eller på en plats där du inte brukar vara. Du möter många människor från brokiga bakgrunder och andra kulturer. Jungfrun kan ha lite svårt att slappna av och vara social i den här typen situation, men du försöker eftersom du tycker att det är kul.

Vågen 23/9-22/10

Idag blir du irriterad på en person som tar väldigt mycket plats. Hen märker inte vilka tår som hen kliver på och det gör dig arg och frustrerad. Själv kan du hantera situationen men det finns andra som inte kan stå upp för sig själva och då kan du inte låta bli att ryta ifrån.

Skorpionen 23/10-21/11

Även om du inte riktigt är framme vid ett beslut så är du väldigt nära. Dagen kommer att bli ett avgörande på många sätt. Du kanske tackar ja till en tjänst eller universitetsplats eller så börjar du ansöka om ett nytt arbete. Fokus ligger på de delar av ditt liv som har med just jobb och utbildning att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är på väg in en ganska stor förändring i Skyttens liv, men den kommer inte med buller och brak utan smyger sig på obemärkt. Var uppmärksam på små förändringar både privat och på din arbetsplats, det är så du kommer att inse vad som är på gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det vänner och hemmamys som gäller. Du umgås antingen i grupp eller med en person som du står nära. Den här dagen skämmer du bort dig själv lite extra med god mat och kanske lite hemma SPA. Dagen bjuder även på skvaller och ett förvånande samtal samt ett överraskningsbesök.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vaknar du till tack vare den energi som kommer in i ditt horoskop med Lejonet. Du känner dig redo att hugga tag i alla uppgifter och såväl små som stora projekt lockar. Dagen handlar också om ekonomi och om att satsa framåt. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen är du ganska stabil igen och du börjar fokusera på andra saker än dina känslor. Det blir en lugn och harmonisk dag där du gärna umgås med vänner. Är du på jobbet så kan du visa upp en ganska driven sida. Du vill lyckas med ett visst projekt och då gäller det att ligga i.

Annons