Dagens horoskop torsdag 20/7

19 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag hamnar du i en situation där du tvingas välja med väldigt lite information att gå på. När du gjort ditt val inser du att agerat på dina fördomar snarare än på ditt förnuft och det irriterar dig, du trodde att du var smartare än så. En nyttig läxa att ta med sig.

Oxen 20/4-20/5

Är du hemma idag så handlar torsdagen till stor del om att styra upp saker både privat och på jobbet. Du gillar struktur och du vill gärna skapa en viss ordning omkring dig. Dagen handlar även om att planera ekonomin och fundera på en lite större investering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här torsdagen väntar en rolig överraskning. Det kan vara ett spontanbesök, nyheter eller bara en vän som vill göra dig glad. Det blir en härlig dag där du njuter lite extra av allt. Kvällen bjuder på nöjen och lite annorlunda upplevelser.

ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du gärna utomhus och arbetar med dina händer. Att jobba praktiskt blir en skön kontrast till det känslomässiga kaoset i början på veckan. Du får ordning och struktur omkring dig och det i sin tur bidrar till att skapa ett lugn inom dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tenderar saker att gå snett och då är det bara att göra om från början. Om du försöker att rädda upp felen finns det en risk att det blir värre snarare än bättre. Var uppmärksam på detaljer och försök att vara noggrann, även om du tycker att det är tråkigt. Kvällen kretsar kring sport eller idrott.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försöker verkligen förstå hur en person som du nyligen mött resonerar. Ni är väldigt olika i era ståndpunkter, men du känner ändå en respekt för hen och därför vill du försöka förstå varför hen tycker som hen gör. Det blir en intressant dag fylld av diskussioner.

Vågen 23/9-22/10

Efter en ganska känslomässigt intensiv inledning på veckan tycker du att du förtjänar en paus från det mesta. Torsdagen ägnar du åt att göra så lite som möjligt. Du söker gärna upp en rofylld plats där du helt kan tömma hjärnan på tankar och bara gå upp i nuet.

Skorpionen 23/10-21/11

Det verkar som du förändrar din närmiljö de närmaste dagarna. Kanske ska du iväg på en resa, åka till landet eller bara ta dagsutflykter. Det här blir en dag som inspirerar men också en dag som väcker en del mer eftertänksamma tankar. På det hela taget har du trevligt och njuter av stunden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir en lättsam dag där du inte har ett endaste bekymmer att tänka på. Du njuter av dagen och tar den lite så som den kommer. Du fokuserar på vänner och på långvarig vänskap, men också på att höra av dig till personer som finns där men som du inte träffar så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir både jobb och nöje. Är du ledig finns det vissa saker du måste göra, men i övrigt är det en härligt lugn dag där du kan fokusera på att ha kul. Idag får du en oväntad komplimang och ett sms som kan bli inledningen på en sommarflirt för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att förbereda saker. Det kan vara en fest, en middag eller en utflykt. För dig blir det en kombination av arbete och hemmafix om du inte har semester, då kretsar dagen kring roliga aktiviteter varvat med planering. Kvällen blir spontan och rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag börjar du planera framåt både när det kommer till ekonomi, utbildning och arbete. Även om du inte gör upp en konkret plan så drar du upp vissa riktlinjer mot det mål som du har. Idag bollar du gärna dina idéer med en släkting eller familjemedlem.

Annons