Dagens horoskop fredag 21/7

20 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag möter du en person som du blir omedelbart sexuellt attraherad av. För dig blir det lite av en chock hur du kan reagera så starkt på någon som du inte känner. Det är starka krafter i rörelse på himlen och det kan förstärka vissa sidor hos dig. Kvällen handlar om att våga.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir trevlig och social. Både på dagen och kvällen umgås du med roliga människor som får dig att må bra. Kvällen innehåller även en hel del anekdoter och berättelser vilket gör det extra trevligt. Du kopplar av och njuter av stunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag förväntas du fokusera och ha koll, två saker som inte är dina starkaste sidor. Även om tvillingarna ger ett sken av att ha kontroll så brukar det vara genom kaos som du presterar bäst. Idag förväntas du lära dig saker så därför måste du vara fokuserad. En givande men jobbig dag.

ELLE Astro #5 - AscendentenBrand logo
ELLE Astro #5 - Ascendenten

Kräftan 21/6-22/7

Du planerar antingen en aktivitet eller en resa av något slag och mycket den här dagen kretsar kring olika detaljer och kring att skapa en plan. Du brukar inte vara den mest organiserade personen, men idag visar du upp en väldigt strukturerad sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir härlig, social och avslappnad. Oavsett om du har semester eller jobbar så går allt i ett makligt tecken den här dagen. Under fredagen jagar du inspiration till en idé eller projekt som du har och den hittar du bäst om du gör en liten kortare resa eller en utflykt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ställs du mot frågor som har med rätt och fel att göra. Du brukar ge dig själv beröm för din starka moral och att du är så politiskt korrekt men idag hamnar du i en gråzon där inget är självklart. Även om det är intressant att utforska den här typen av frågor så kan det också vara jobbigt.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du gärna fysiskt aktiv. Du tycker att det är lättare med all form av träning på sommaren oavsett om det är gym, idrott eller en promenad. För dig är det viktigaste att röra på dig. Idag möter du en person som inspirerar dig med sin skicklighet inom ett visst område. Kvällen bjuder på nöjen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du njuter av att kunna vara utomhus mer än du brukar och du tycker det är skönt att kunna göra det som faller dig in utan att ha så mycket tidspress. Det blir en lugn dag där du upptäcker nya smultronställen i din närhet. Kvällen handlar om vänner och om att släppa loss.

Skytten 22/11-21/12

Idag gäller det att du släpper allt vad förutfattade meningar heter och bara ger dig hän. Du kommer att få ut mer av dagen om du testar saker utan att förutsätta att du tycker si eller så om dem. Den här dagen handlar om att leva i nuet och att utmana sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är det full fart. Du umgås med vänner och har väldigt roligt. Idag möter du en person som tar dig med storm, både med sin glittrande personlighet och sitt yttre. Det är inte ofta som du blir så tagen av någon som du blir av hen idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag träffar du gamla vänner och det blir en mysig dag och kväll. Du får höra en hel del skvaller om personer som du inte längre träffar och det känns hemtamt och tryggt. Kvällen bjuder också på god mat och en allmänt härlig stämning, se upp så det inte blir för sent bara.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en social och lättsam. Det här är en riktig familjedag då du umgås med dina nära och kära. Du tycker det är allt för sällan som ni får en chans att rå om varandra så du passar verkligen på nu när du har den möjligheten.

Annons