Dagens horoskop lördag 22/7

21 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag går Månen in i Jungfruns tecken och det för med sig en grundande känsla in i ditt tecken. Du vill gärna vara utomhus och då helst i naturen. Du suger energi från din omgivning och du återhämtar dig som bäst när du på lugna, naturnära platser. Kvällen blir mysig men inte så händelserik.

Oxen 20/4-20/5

På lördagen umgås du med lite fler personer samtidigt. Du gillar grupper, men ibland kan du tycka att det blir lite mycket. Idag är du däremot i ditt esse och du strör charm och omtanke omkring dig. Den här dagen kan även innehålla en del kulinariska upplevelser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen går i lite samma spår som fredagen. Du verkar lära dig många nya saker just nu. Kanske är du på en kurs eller en form av workshop där du utvecklas och växer. Det blir intressanta och utbildande dagar där det är bra om du har ett öppet sinne.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du gärna utomhus och du jobbar gärna eller aktiverar dig i naturen. Oavsett om det är arbete eller nöjen så är det viktigt för dig att få vara ute. Det blir en dag som går i ett behagligt tempo där du kan disponera din tid väldigt fritt, något som passar dig bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du tillbaka i ditt lite mer lekfullt humör och det gör att du knyter an väldigt bra till barn och djur. Dagen handlar om att gå upp i nuet och om att ta saker lite som de kommer utan att ha för höga krav. Det blir en avslappnande dag där du kan ladda energi, särskilt om du är utomhus mycket.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag lägger du de stora frågorna åt sidan till förmån för aktiviteter och att bara ha kul. Det blir en utmanande dag där din skicklighet inom en hobby eller sport sätts på prov. Du kan till och med delta i någon form av tävling den här lördagen.

Vågen 23/9-22/10

Du söker dig till vatten den här lördagen. Det kan vara en båttur eller en picknick på en strand eller sjökant. Du blir lugnad av att vara nära vattnet och det gör det lättare för dig att varva ned och samla dina tankar. Kvällen bjuder på ett litet mysterium.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du gärna lite mer aktiv. Du planerar dagen lite mer konkret och du försöker hitta saker att göra som passar alla som är med. Även om du inte brukar agera reseledare så upptäcker du att du tycker det är kul att läsa på om det område du befinner dig i och planera aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även lördagen blir en dag då du utforskar nya möjligheter och utmaningar. Det kan vara fysiska aktiviteter som du tidigare undvikit eller miljöer som du upplevt inte passar dig. Du kommer att upptäcka att din smak är så mycket mer komplex än du trodde att den var.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir riktigt lyxig med god mat och trevligt sällskap. Det blir en dag då du träffar gamla bekanta och kan frossa i minnen. Dagen blir en härlig flashback till tider då livet var betydligt enklare, men problemen kändes större. Kvällen fokuserar på en kommande resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det en annan grupp av vänner som gäller och det blir en lättsam date. Ni pratar mycket om drömmar om framtiden men också om vad ni planerar här och nu. På kvällen försöker du få kontroll över ett projekt som du påbörjat, antingen på jobbet eller privat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag söker du dig till nya miljöer. Det kan vara en bilutflykt, att ta en båt eller ett tåg någonstans du aldrig har varit förut. Du vill upptäcka din närliggande omgivning, gärna med en person som står dig nära. Det här är en chans för er att få lite tid på tu man hand.

Annons