Dagens horoskop söndag 23/7

22 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag förstärks allt sensuellt och kärleksfullt när Venus går in i retrograd. Det får dig att tänka efter och reflektera över kärleken och de relationer som du har. Det här är också en period då du kan medge om du har destruktiva förhållanden i ditt liv och du kan välja att göra något åt dem.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen börjar tidigt och slutar sent. Det här är en dag som bjuder på nya miljöer och roliga upplevelser. Det blir också en dag som handlar om att bara vara i nuet och att inte fundera så mycket framåt. Det är sällan du slappnar av så mycket som du gör idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en bra avslutning på en intensiv vecka. Om de tidigare dagarna har fokuserat på att lära dig saker så handlar söndagen om att knyta kontakter och att vara social. Idag träffar du många inspirerande människor och det finns goda chanser att en eller fler kommer att bli dina närmaste vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen går i familjens eller släktens tecken. Det blir en lugn och skön dag där du fokuserar på dina nära och kära. Dagen handlar om att ta hand om varandra och att inte ta varandra för givet. Som Kräfta är din relation till din familj väldigt viktig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lovat en äldre släkting eller bekant att hjälpa hen med något och idag är en bra dag för att genomföra det löftet. Du brukar stå vid ditt ord, men du har fått skjuta upp det du lovat just den här personen ett antal gånger på grund av tidsbrist.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir också aktiv, men det är en form av latare aktiviteter där du kan varva att göra saker med att bara slappa. Den här dagen handlar lika mycket om vilka du umgås med som vad du gör. Du njuter verkligen, särskilt i de stunder då du inte gör så mycket alls.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en yngre vän eller släkting som behöver din hjälp idag och du kan helt enkelt inte säga nej. Den här personen betyder väldigt mycket för dig vilket gör att du är villig att boka av saker som du planerat när hen frågar om hjälp. Kvällen handlar om att förbereda sig inför kommande vecka.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite trött efter en händelserik inledning på helgen och du spenderar gärna söndagen med lite lugnare aktiviteter såsom yoga, strö promenader eller bara träffa vänner och fika. Hälsa och välbefinnande är ett genomgående tema för dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det har varit en händelserik vecka fylld av upplevelser och intryck. Idag behöver du få tid att smälta det du varit med om, reflektera över dina beslut men också få tid att varva ned och hitta ett inre lugn. Tillåt dig att ta en dag där du inte måste göra någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir återigen en resdag där du tar dig från ett ställe till ett annat. Det blir en dag då du behöver ha kontroll för att slippa råka ut för onödiga och störande problem. Kvällen bjuder på nya miljöer, god mat och massor av trevligt sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen bjuder på en liten utflykt och lite kulturell stimulans. Det blir en dag då du lär dig nya saker och en dag då du också hinner med en snabbfika med vänner. Just nu är du väldigt social och du sätter av mycket tid åt både familj och kompisar.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen går i upptäckfärdens spår. Det blir en härlig dag där du tar tillvara på stunden utan att oroa dig för morgondagen. Det blir en skön kontrast till allt som händer i ditt liv i vanliga fall. Idag unnar du dig att bara vara och att fånga dagen.

Annons