Dagens horoskop måndag 24/7

23 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen tröttnar du på en segdragen konflikt i hemmet. Även om du inte är direkt inblandad så påverkar den dig ändå. Du inser att de två som bråkar inte kommer att lösa sina problem om du inte försöker medla mellan dem. Du vill få båda parter att inse att de egentligen tycker om varandra.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med lite hemmapyssel. Har du eller nyligen har haft semester så är det saker i hemmet som du vill få ordning på. Det blir en mysig dag med betoning på hemmalyx och god mat. Dagen handlar om att unna sig lite. Du vill känna att det är sommar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en person som verkar vara ute efter att skapa konflikter omkring sig och hen har en förmåga att dra in dig i dem. Tvillingarna kan vara lite hetlevrade i sitt temperament, särskilt när du som nu påverkas av Skorpionen. Försök att gå undan istället för att bli provocerad.

ELLE Astro #5 - AscendentenBrand logo
ELLE Astro #5 - Ascendenten

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lite osäker, på gränsen till ängslig och det bottnar sig i att du inte vill sticka ut. Du vill vara en i mängden och det innebär att du vill tycka som alla andra den här dagen, därför blir du nervös när du blir ombedd att säga vad du tycker först. Du har ingen att referera till och det gillar du inte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen har du svårt att stå på dig i en konflikt, antingen på jobbet eller hemma. Du brukar inte ha några problem med att säga vad du tycker, men idag blir du undanskuffad och får inte chansen att försvara dig. Det är en frustrerande känsla. Kvällen blir roligare än dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du försiktig så att du inte trampar någon på tårna av misstag. Du vet att det är alldeles för lätt att göra sig till ovän med människor, men svårt att släta över ett misstag. Jungfrun brukar inte vara diplomatiskt lagd, men idag får du draghjälp av Vågen.

Vågen 23/9-22/10

Idag spelar på dina styrkor när det kommer till känsliga situationer. Oavsett om det uppstår en konflikt på jobbet eller blir spänt i vänskapskretsen så ser du till att lätta upp stämningen med din charm. Du använder dig också av din förmåga att medla för att skapa harmoni den här dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du befinner dig i en situation där du måste tänka efter innan du öppnar munnen. Den här dagen blir en balansgång och du väger varje ord som kommer över dina läppar med största noggrannhet. Det gäller varken att säga för lite eller för mycket. Balans är nyckeln till framgång idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag märker du att du har väldigt svårt att fatta beslut, det kan gälla allt från livsavgörande val till vad du ska äta till lunch. Försök att undvika att sätta dig i en situation där du blir tvungen att välja. Du mår så mycket bättre om du slipper fundera över olika alternativ.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen söker du dig sällskap oavsett om det är i grupp eller att bara umgås med några få vänner. Du är glad och positiv den här dagen och du bländar din omgivning med din humor och charm. Kvällen bjuder på en unik upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du dig an ett projekt som har pågått en längre tid och som du vill bli klar med. Du är kanske inte så effektiv som du skulle kunna vara, men du får ändå en hel del gjort. Kvällen handlar om god mat och om att ha trevligt. Det blir en mysig början på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du få alla personer omkring dig att må bra, det märks som mest om du är i en större grupp av människor. Du gör mycket för att alla ska trivas och du medlar i konflikter. Du kan till och med gå så långt att du sätter åt sidan dina egna intressen för att någon annan ska få som hen vill.

Annons