Dagens horoskop tisdag 25/7

24 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är egentligen inte särskilt andlig av dig, men den senaste tiden har du känt ett starkt behov av att utforska ditt inre mer. Det är en resa att lära känna sig själv och du är bara i början av den. Dagen handlar om att acceptera dina sämre sidor, och genom att acceptera dem kan du utnyttja dem som en positiv drivkraft.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen byter du miljö, det kan vara över dagen eller en resa som du påbörjar. Det blir en rolig dag där du skrattar en hel del och upplever en del dråpliga situationer. För dig är det viktigaste att du inte behöver stressa oavsett om du är ledig eller arbetar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du extra känslig för provokation på grund av en stark påverkan i ditt horoskop, det gör att du har lätt för att hamna i konflikt och det blir inte bättre av att det finns någon i din närhet som gör allt för att reta upp dig. Försök att hitta ditt inre lugn och agera som den mogna i den här situationen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in energier från Skorpionen in i ditt tecken och det gör dig mer självständig. Du ser inget problem med att gå din egen väg den här dagen, även om det innebär att du går emot strömmen. För dig är det viktigaste att du är sann mot sig själv, inte vad alla andra tycker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen drar du energi från Skorpionen och det ger dig styrkan och viljan att sätta ner foten när du befinner dig i samma situation som under gårdagen. Idag har du inga problem med att säga ifrån, du tar till och med kommandot. Du känner dig nöjd med dig själv idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du verkar ha privata eller familjerelaterade problem just nu och idag försöker du vara stark på utsidan fast du inte är det inom dig. Du tänker att om du sätter upp en hård fasad utåt så kanske det lånar styrka till insidan också. Kvällen handlar om att ventilera sina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Du befinner dig i en lite annorlunda miljö med andra personer än de du brukar umgås med. Det här blir en dag då lärandet står i fokus. Det kan vara en kurs, en sport eller en ny hobby. Dagen blir givande på flera olika sätt. Du gör saker som du tycker är inspirerande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kommer Månen i Skorpionens tecken och det ger dig dubbla energier vilket hjälper dig både privat och på arbetet. Den här dagen passar bra till att fatta större beslut och till att gå din egen väg. Du är stark, självständig och du vågar mer än vanligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går in i ett par komplicerade och känsloladdade dagar. Just nu är ditt humör kort men du känner också väldigt mycket kärlek och värme för de människor som står dig nära. Har du en partner är du extra uppmärksam på hen idag. Hens behov styr lite över dina planer för dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen kommer Månen in i Skorpionens tecken och det bäddar för erotik, spänning och sensualitet. Som singel blir du omedvetet mer mottaglig för en flirt. Även om du har ett förhållande så dras du till vissa typer av människor och det kan skapa problem i din relation.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen har du en del saker som du vill hinna med hemma. Du verkar också ge dig ut på en kortare eller längre resa. Kvällen blir mysig med en ny miljö, god mat och en allmänt härlig känsla. Även om kvällen blir lite för sen så har du så trevligt att det inte gör så mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag kommer det in en mer egocentrisk influens över ditt tecken och du väljer att sätta dina egna behov främst. Eftersom Fisken oftast är bra på att anpassa sig kan det bli något av en chock för dina medarbetare eller din familj att du inte är beredd att backa på någon punkt.

Annons