Dagens horoskop onsdag 26/7

25 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen går i samma spår som tisdagen. Du använder dig av dina nya kunskaper om dig själv för att fungera bättre i grupp. Du tycker att det är intressant att se hur människor omkring dig reagerar på din lite mer tillbakadragna och eftertänksamma sida.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen går du på upptäcktsfärd. Det blir en hel del promenerande den här dagen så det gäller att du är förberedd med rätt kläder och skor. Du är på ett strålande humör när du kan vara utomhus och se saker. För dig handlar dagen mycket om att bara vara och att uppleva.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir raka motsatsen till inledningen av veckan. Det blir en dag som är som gjord för nöjen och härliga möten. Är du singel är du extra mottaglig för att träffa nya människor. Du tycker det är härligt att vara med personer som inte har några åsikter om dig än.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en väldigt karismatisk utstrålning och det fungerar som en magnet på människor du möter. Du märker att du har en stark dragningskraft och du är inte sen att utnyttja den på rätt sätt. Kvällen bjuder på lite annorlunda, roliga och ansträngande aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen följer samma självständiga och starka spår som tisdagen. Du driver igenom din vilja på ett auktoritärt sätt och ingen ifrågasätter din rätt att styra och ställa. Du märker att du gillar att leda och att du faktiskt har goda ledarskapskvaliteter. Kvällen handlar om idrott.

Jungfrun 23/8-22/9

Du står i något som skulle kunna räknas som ett vägskäl för framtiden. Du har flera val du kan göra men du är inte säker på vad det är du vill innerst inne. Du kan fatta det här beslutet på två sätt. Antingen med hjärtat eller med förnuftet. På kvällen träffar du gärna dina vänner och glömmer ditt dilemma.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du många saker på din agenda så det gäller att ha ett högt tempo om du ska hinna med allt. Vågen är inte den bästa när det kommer till att planera så därför att det är bra om du lämnar ganska mycket utrymme för oförutsedda händelser. Kvällen blir rolig och social.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Ett beröm idag får din självkänsla att växa. Du vågar ta för dig mer eftersom du litar på ditt eget omdöme på ett helt nytt sätt. Idag finns det inte utrymmer för tvivel eller feghet. Du känner dig fri, stark och självständig, något som genomsyrar allt du tar dig för.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen säger du ja till dina passioner. Det här är inte en dag då du fattar förnuftiga och rationella beslut utan du följer ditt hjärta helt och hållet. Det blir en ganska omtumlande dag som styr in dig på en väg som du inte tänkt välja från början. Var beredd på det omöjliga den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du utstrålar värme och spänning just nu och det gör att du plötsligt får många nya beundrare. Trots all uppvaktning har du svårt att märka att det finns dem som flirtar med dig. För att du ska märka av ett intresse så måste hen uttrycka sig väldigt tydligt. Det blir en rolig och lekfull dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen upptäcker du en ny värld, bokstavligen. Det blir en intressant och lärorik dag men också en dag som bjuder på roliga överraskningar och kulinariska upplevelser. Du får även tid att slappa och bara vara den här tisdagen. En perfekt kombination av det mesta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag backar du inte, speciellt när det kommer till konflikter. Du står på dig och ibland driver du situationen lite för långt. Just din brist på kompromissvilja skiner igenom i nästan allt. Du sätter dig på tvären så fort du inte får som du vill.

Annons