Dagens horoskop fredag 28/7

27 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du fritänkande och väldigt bra på att uttrycka dina åsikter. Du tänker stort och kliver gärna utanför ramarna. För dig handlar åsikter om en rätt att få vara kontroversiell och gå emot de vanliga normerna. Ibland kan du till och med säga saker bara för att skapa en reaktion i omgivningen.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är du lite seg, både i kroppen och i huvudet. Det blir en dag då du drar ned på tempot rejält. Oavsett vilka aktiviteter du ger dig in på så kommer de vara ganska lugna. Du vägrar att stressa den här dagen. På kvällen tillåter du dig själv att landa efter en intensiv vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en ganska lat dag där du anstränger dig så lite som möjligt. Du behöver hämta energi och det gör du bäst genom att bara ta det lugnt. Även den här dagen handlar om intryck och upplevelser. Det kan vara en bok, en film eller ett besök i en ny och spännande miljö.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar mycket om intelligens och om att tänka utanför ramarna. Idag utmanas du till att tänka annorlunda av en ny kollega eller en ny bekantskap. Det här är en person som imponerar på dig samtidigt som hen skrämmer dig lite eftersom hen är så stark.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar umgås med din ungdomskärlek även idag och det gör att dina känslor blir ännu starkare. Lejonet är väldigt impulsiv, särskilt när det kommer till passion och du vill gärna agera på dina känslor. Frågan är bara om det är rätt tillfälle för dig att svepas med. Just nu har du mycket annat inplanerat i ditt liv.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir rolig och lite annorlunda. Du har mycket du vill göra den här dagen, men frågan är om tiden räcker till. Det finns en lekfullhet och en spontan glädje hos dig som inte är så vanlig hos den praktiska Jungfrun. Du njuter verkligen av livet just nu.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om möten, om att träffa nya människor och om att kunna sänka garden och släppa in dem. Du kan tycka att det är jobbigt om det blir för mycket nytt på en gång, men om du bara slappnar av och låter allt skölja över dig istället för att försöka styra det som sker så kommer du ha kul.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du säger vad du tycker den här fredagen och du skräder inte orden. Du vill visa att du står för dina åsikter oavsett vad andra tycker och tänker. Idag står du också upp för en svagare, kollega, vän eller bekant. Du ogillar hur vissa personer behandlar hen och det talar du om.

Skytten 22/11-21/12

Efter en bitvis lite omtumlande vecka har det uppstått en del frågetecken kring en av dina relationer. Den kan vara din partner, en vän eller en kollega. Under de senaste dagarna har du instinktivt börjat ana att något inte står rätt till. Idag söker du svaret på den här frågan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag diskuterar du gärna saker på ett djupare plan. Du vill utmana dig själv både andligt och intellektuellt. Du blir besviken om dina vänner inte möter dig i de här diskussionerna. För dig är det viktigt att både kunna vara lättsam och att ha ett djup, annars tröttnar du snabbt på personen ifråga.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Efter ett par härliga dagar så landar du hemma igen. Det blir både skönt att kunna ladda om inför helgen. Dagen bjuder både på resa, väntan och på små men trevliga upplevelser. Kvällen handlar om att umgås med vänner och om att njuta av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du betydligt mer avslappnad och tolerant jämfört med i början av veckan. Du utforskar gränserna för ditt eget kunnande men också gränser för vad som är socialt godkänt. Du tycker det är intressant att se hur lite som behövs för att det ska tippa i ena eller andra riktningen.

Annons