Dagens horoskop lördag 29/7

28 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du sticka ut och göra saker som är lite annorlunda och äventyrliga. Lite beroende på kondition och ålder så kan din grad av äventyrlighet variera. Det kan vara allt från att testa en extremsport som att gå på upptäcktsfärd i lite farliga områden eller att testa väldigt annorlunda mat.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en mysig dag som du gärna tillbringar med familjen. Dagen bjuder på ett kärt återseende, skvaller i mängder men också på känslan av att bara kunna vara utan krav. Det blir en ganska lugn dag där du laddar batterierna och njuter av stillsamma nöjen såsom att läsa en bok.

Tvillingarna 21/5-20/6

Hela dagen andas nöjen och extravaganza. Det blir en underbar lördag där du verkligen tar ut svängarna rejält. Den här dagen tillbringar du med fördel tillsammans med dina vänner eller med yngre familjemedlemmar. Du vill släppa loss ordentligt och då behöver du sällskap som orkar hänga på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lättsam lördag som fokuserar på nöjen och på att njuta av stunden. Idag tar du ingenting på allvar utan tillåter dig vara både barnslig och busig. Det är sällan man ser den här lite ansvarslösa sidan hos dig, men din charm uppväger eventuella klavertramp som du kan göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag börjar du sakta men säkert inse att de senaste dagarna varit mer av en parentes i ditt liv än verkligheten. Just nu har varken du eller din förälskelse plats för en ny romans. Det är bara att inse att tajmingen är fel, är ni menade för varandra kommer ni att ses igen vid ett bättre tillfälle.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du vara spontan och göra saker på impuls istället för att planera. Det här är väldigt okaraktäristiskt för ditt tecken, men det är också bra för dig att agera utanför dina vanliga ramar. Genom att vara impulsiv kan du släppa lite på trycket att alltid göra rätt.

Vågen 23/9-22/10

Idag träffar du nya människor och du kommer att klicka bra med minst en av dem. Det blir en rolig och spontan dag där du möts av många nya och intressanta intryck. Nyckelordet för att den här dagen ska kunna leva upp till sin fulla potential är att vara öppen.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen blir härligt spontan. Du träffar gärna vänner och tillsammans är ni väldigt impulsiva. Du gillar den här typen av frihet och du drar dig inte för att flirta lite om du möter rätt person. Du är väldigt öppen just nu och du har nära dina känslor. Inget känns fel eller förbjudet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en härlig dag då du känner dig odelat positiv till nästan allt. Det finns både glädje och en massa energi i ditt horoskop. Den här lördagen är du väldigt social och du har inget emot att prata med människor i köer eller på bussen. Din öppenhet bäddar för spännande möten.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en energisk och händelserik vecka landar du in i en stillsam helg. Det blir en helg som handlar om familjen, om vackra utomhusmiljöer och om att hitta ett inre lugn. Under lördagen skriver du väldigt mycket med en person, ni har kommit varandra nära de senaste dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir ganska praktisk. Du fixar en del i hemmet men du ser också till att få tid över för mindre utflykter och att göra saker för dig själv som att träna. Du har ett behov att varva vilan med aktivitet och då är just träning ett bra alternativ. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ovanligt mycket plats för att vara du den här lördagen. Man hör dig och ditt skratt på långt håll. Du är inte rädd för att synas eller för att göra bort dig. Din bekymmerslösa inställning charmar de flesta personer som du stöter på. Det blir en härlig lördag.

Annons