Dagens horoskop söndag 30/7

29 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen kommer det in stabilitet från jord till ditt tecken. Din äventyrslystnad dämpas eller försvinner helt. Det här är en dag som har med familjen och hemmet att göra. Det blir en lugn och skön avslutning på en händelserik vecka.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen tillbringar du gärna i en lantlig miljö. Du går promenader eller småjobbar i trädgården om det alternativet finns. För dig är det viktigaste att slippa undan vardagen och kunna njuta lite mer av nuet. Är det fint väder så kan den badglada Oxen gärna ta sig ett dopp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en händelserik vecka så är det inte konstigt att du är lite seg den här söndagen. Du har inte lika mycket ork som du brukar ha, utan du försöker ta dagen lite som den kommer. Idag väntar en rolig överraskning som verkligen får dig på gott humör.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det familjen och dina nära som gäller. Det blir en dag då det praktiska styr. Du fixar och donar hemma eller styr upp saker i vardagen. Dagen handlar mycket om kommunikation mellan dig och familjen, att hitta lösningar på vardagsproblem och att bara ha det mysigt tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även om du vet att du tänker rätt så känns det fel. Dagen handlar om slicka sina sår och om att försöka landa i sig själv igen. Det har varit magiska dagar, men nu måste du börja se framåt igen. Trots att de inte är ni just nu finns det inget som hindrar er att hålla kontakten.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen kretsar kring en äldre vän eller släkting och hens behov av hjälp och sällskap. Du tar den här typen av plikter väldigt allvarligt och du ser till att besöka hen oavsett om du egentligen har tid eller inte. För dig kommer de personer som står dig nära alltid i första rummet.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du det lugnt och vilar en hel del. Du behöver en lat dag som kontrast till en händelserik vecka. Underskatta inte betydelsen av att ta dig tid och smälta allt som du upplevt. Den här dagen passar även bra för lite shopping. Du kan göra riktigt fina fynd.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen passar bra till alla former av utomhusaktiviteter. Du tycker att det är skönt att vara i en naturnära miljö. Frisk luft får dig att tänka klart och att slappna av. Är vädret dåligt så är det bra kläder som gäller. Ingen kommer emellan dig och att vara utomhus idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du tänka praktiskt och det är inte din starkaste sida. Skytten är väldigt impulsiv och planerar sällan långt in i framtiden. Idag har du dock tagit ett viktigt kliv framåt och nu måste du börja fundera över hur din vardag kommer att se ut till hösten.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen bjuder på en utflykt, på naturnära upplevelser och god mat. Det blir en mysig dag där familjen och släkt spelar en stor roll. Idag får du höra ganska oväntade, men roliga nyheter från en släkting. Du blir genuint glad för hens skull.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir trevlig och lättsam. Den ser ut att bjuda på härliga miljöer och på mysiga stunder. Idag umgås du både med familj och släkt. Vissa diskussioner kan uppstå mellan några familjemedlemmar, men du ser till att bibehålla din neutralitet. Du vill inte ta någos parti.

Fiskarna 19/2-20/3

Även söndagen ser härligt social och avslappnad ut. Du umgås gärna med flera personer samtidigt. Du tycker att det är kul att studera gruppdynamiken i smyg. Under eftermiddagen passar det bra med idrott eller fysisk aktivitet, du behöver få röra på dig.

Annons