Dagens horoskop måndag 31/7

30 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du en väldigt praktisk sida som får dig att fokusera på en sak i taget och se till att leverera på en hög nivå. Dagen kan bli väldigt stressigt särskilt om du arbetar. Under eftermiddagen kan du behöva frigöra överskottsenergi. Då passar det bra med fysisk aktivitet som löpning.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du verkligen utvilad efter helgen och du längtar efter att få sätta tänderna i nya och utmanande projekt. Oavsett om det är hemma eller på jobbet så är ambitionsnivån hög. Kvällen blir mysig och pratig, du umgås med nära och kära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir enformig för att du bara gör en sak, men du har ingen möjlighet att komma undan eftersom du har en deadline att passa. Trots att det kanske inte blir den roligaste av dagar så är du ändå nöjd med din insats när kvällen väl kommer.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det har kommit in jord i ditt tecken och det hjälper dig både att tänka praktiskt men också att inte ge upp. Jordtecken är av naturen väldigt envisa och idag har lite av den envisheten smittat av sig på dig. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett fokus och en vilja att prestera idag. Lejonet har ofta ambitiösa planer men inte alltid orken att genomföra den. Idag får du den där extra knuffen som du behöver för att förverkliga en idé till verklighet. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att tänka väldigt praktiskt och planera noggrant. Jungfrun älskar struktur och ordning så det här blir bra dagar för dig. Du blir lugn av att ha kontroll och du arbetar metodiskt, utan att stressa. Kvällen bjuder på spontant sällskap.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du ovanligt målinriktad. Oavsett vad du gör så genomför du det från början till slut. Det blir en lagom produktiv dag där du hinner med både det du planerat och lite till. Den här dagen bjuder även på nöjen och lite impulsshopping.

Skorpionen 23/10-21/11

Du bör definitivt undvika större folksamlingar och grupparbeten idag. Du trivs bäst för dig själv, då kan du låta dina tankar vandra fritt. Du har mycket att fundera på och du vill helst inte bli störd i dina analyser. Kvällen handlar om idrott eller fysisk aktivitet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har höga krav på dig att prestera den här dagen, särskilt om du är tillbaka på jobbet. Det blir en tuff dag där du tvingas att konfrontera problem som du skjutit upp under hela sommaren. Du är det slut på frister och det är dags att lösa de här problemen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen landar du i en enkel vardag där du tar dagen lite som den kommer. Att slippa ha krav på sig och att bara kunna vara i en harmonisk miljö gör under för ditt välbefinnande. Dagen kretsar också kring god mat, något som Stenbocken tycker är extra lyxigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många planer för den här dagen, men det kan vara lite segt att komma igång, särskilt för Vattumän på semester. Här gäller det att inte tänka så mycket utan att bara göra eftersom du mår bättre av att ha mindre projekt för dig. Kvällen blir mysig och social.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett envist drag över ditt tecken den här måndagen och det gör att du sätter dig på tvären när du egentligen borde vara lite mer villiga att kompromissa. Du har inget för att vägra samarbeta, snarare tvärtom så irriterar du vissa personer när du beter dig som du gör idag.

Annons