Dagens horoskop onsdag 2/8

01 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att våga ta upp känsliga ämnen oavsett om det är med en familjemedlem, en chef eller en kollega. Ärlighet är nyckeln till framgång. Om du bara håller dig till fakta och till dina egna åsikter så kan det blir en sund diskussion där ni löser era problem.

Oxen 20/4-20/5

Normalt sett är du inte den som medlar i konflikter, men idag kan du inte låta bli när två av dina släktingar har svårt att dra jämt. Du gör en insats för husfriden skull och du blir förvånad över hur väl dina medlingsförsök fungerar. Kvällen blir riktigt härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag befinner du dig i en situation där du förväntas samarbeta med många olika typer av personer. Även om det här inte är din starkaste sida så gör du ditt bästa för att acklimatisera dig till gruppen. Det blir en utmanande och lärorik dag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du vill vara tydlig med både hur du känner och vad det är du vill göra idag. Genom att vara rak undviker du onödiga och tidsstjälande missförstånd. Vanligtvis brukar Kräftan vara lite mer finkänslig i sitt sätt att uttrycka sig, men inte idag. Idag är det främsta målet att bli förstådd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kan du antingen må uselt eller bara känna dig allmänt trött och irriterad, lite beroende på hur du hanterade gårdagen. Oavsett ditt tillstånd bör du inte överanstränga dig den här onsdagen. Ta det lugnt, var snäll mot dig själv och unna dig mycket vila.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har fått många fördelar den senaste tiden och idag vill du ge lite tillbaka. Det kan röra sig om förmåner och om mentorskap i arbetet eller positiva saker som hänt dig privat. Idag visar du en medmänniska samma typ av förståelse och ger samma hjälp som du själv har fått.

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer de positiva effekterna av fullmånen. Du börjar fundera över framtiden och du fattar en hel del viktiga beslut. Det finns en bra kombination av eftertanke, stora drömmar och en vilja att förändra saker i ditt horoskop. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en ganska häftig inledning på veckan behöver du få slappna av och skratta lite. Onsdagen handlar om att ta ett steg tillbaka och njuta av livet som det är. Du har mycket att tänka på just nu men idag väljer du att tränga undan allt allvar och njuta av stunden, vännerna och sommaren istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även onsdagen handlar om att fokusera på framtiden, på papper och på siffror. Är du ledig kan det vara din privatekonomi som är på tapeten annars handlar det mycket om att sätta rutiner för att undvika problem framöver. Kvällen bjuder på överraskande nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en ganska lättsam dag oavsett om du arbetar eller är ledig. Du unnar dig själv att helt gå upp i nuet och varken grubbla framåt eller bakåt. Idag föds en dröm hos dig och den drömmen kommer att kunna bli realitet under den tidiga hösten.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen är det mycket familj och släkt. Det är en dag då du gör trevliga utflykter eller prövar på lite spännande aktiviteter. För de Vattumän som är badkrukor kan den här dagen bjuda på ett premiärdopp, du verkar välja aktiviteter som har med vatten att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen kan du vara lite trött och seg och ha svårt att fokusera. Även om den här dagen till stor del handlar om att lära sig saker så kan du börja med det enkla idag och ta det mer avancerade lite längre fram när du är piggare. Idag får du göra en del skvaller om en kollega.

Annons