Dagens horoskop torsdag 3/8

02 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag som bjuder på mycket nytt. Det kan vara en ny klass, ett nytt jobb eller en ny grupp. Du tillbringar en hel del tid med att försöka smälta in, något som inte är din starkaste sida, du brukar snarare sticka ut än att du rättar dig i ledet.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen försöker du hålla dina trätande släktingar åtskilda för att försäkra dig om en rofylld dag. Det gör att du måste tänka lite annorlunda och se till att båda är aktiverade på varsitt håll. Just nu lånar du en hel del fantasi av Fiskarna så din kreativitet och uppfinningsförmåga känner inga gränser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är charmen själv idag och du bländar din omgivning med en mix av humor och värme. De nya personer som du träffar på bländas av din härliga personlighet och du märker att mer än en person flirtar med dig. Du är generad men glad av all uppmärksamhet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om kommunikation och om att uttrycka sig väl. Du kan hamna i stationer där varje ord bör vägas och analyseras innan du öppnar munnen. För den känslomässigt impulsiva Kräfta kan den här typen av återhållsamhet i språket vara jobbig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Energin börjar sakta men säkert återvända till ditt tecken. Idag är det bra om du jobbar i ett lite lugnare tempo. Är du ledig så är poolhäng att rekommendera framför fysisk aktivitet. Du är inte bra på att slappa, men idag bör du öva dig på den färdigheten.

Jungfrun 23/8-22/9

Även torsdagen handlar om att dela med sig och om att ge tillbaka. Det blir en bra dag som ger dig själv nästan lika mycket som du ger andra. Känslan av att kunna dela med dig av din kunskap och att stötta personer omkring dig ger dig en djup tillfredsställelse. Kvällen handlar om vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Även torsdagen fokuserar en hel del på framtiden. Du verkar vilja utveckla dig själv och det gör att du kanske kollar på nya jobb eller på kurser som kan ta dig framåt. Idag ventilerar du dina tankar med en nära vän. Hen har ett praktiskt sätt att se på saker som kan hjälpa dig att få perspektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen blir ganska okomplicerad och lättsam. Idag umgås du gärna med vänner eller familj. Är du ledig så står klassiska sommarnöjen högt på dagens agenda. Det kan vara en cykeltur, ett dopp i havet eller bara en lat stund i hängmattan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag står du och väger mellan flera olika vägar som du kan ta den här hösten. Du kommer att fatta ett annorlunda beslut mot vad du brukar göra. Idag går du på säkerhet och på en trygg framtid snarare än att följa din mer äventyrliga sida. Du har ett behov av stabilitet i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att prestera och du levererar verkligen på hög nivå. En kombination av träning, vila och övning har gjort dig farlig för dina motståndare. Idag visar du att du är en kraft att räkna med både nu och i framtiden. Det blir en bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen bjuder på vardagsbetonade saker och blir en bra dag att landa lite i verkligheten igen, särskilt om du har eller har haft semester. Det blir en dag då du gör saker som att betala räkningar, handla och städa men också en dag som bjuder på lite vardagslyx.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen börjar energin att återvända till ditt tecken och du sover betydligt bättre på nätterna. Den enda som kan vara kvar efter fullmånen i tisdags är lite annorlunda och besynnerliga drömmar som dröjer sig kvar på morgonen. Kvällen handlar om ett löfte som du gett.

Annons