Dagens horoskop lördag 5/8

04 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen känner du dig väldigt produktiv och vill verkligen ta tag i saker. Du verkar ha ett projekt i hemmet som du mer än gärna kastar dig in. Under dagen utmanas du både genom att du måste tänka till och genom att testa din skicklighet som hantverkare.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite av en pionjär. Du utforskar okända närområden med fokus på matupplevelser. Det blir en intressant, lärorik och rolig dag där du möter härliga människor från andra kulturer. Idag vågar du pusha dina egna gränser särskilt när det kommer till smakupplevelser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir fysiskt utmanande så det gäller att du är i form. Idag pressar du dina gränser för att se hur mycket du kan prestera. Även om Tvillingarna inte har så mycket tävlingsskalle så betyder det inte att du tycker att det är okej att förlora.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag utmanar du dig själv fysiskt. Du känner ett behov av att få röra på dig. För dig är det viktigaste den här dagen motion, du tackar medvetet nej till mer stillsamma nöjen. Vissa av dina vänner kan uppleva dig som lite asocial idag, men du bryr dig inte om deras pikar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen handlar om ett möte och om hur starkt intryck en person kan göra. Det blir en annorlunda och känslomässigt omtumlande dag. Du träffar en person som verkligen berör dig på många plan. Du brukar inte känna så mycket direkt som du gör idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är gärna utomhus idag, självklart lite beroende på vart du befinner dig och på vädret. Du mår bra av att vistas utomhus, särskilt i naturen. Det finns positiva energier i skog och mark som hjälper dig att varva ned och se klarare på de eventuella problem som du har i ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du möjligheten att utmana dina rädslor och testa dina gränser. Vågen brukar inte vara så äventyrlig av sig, men en influens från Väduren gör dig lite mer vågad än vanligt. Det blir en rolig dag där du verkligen får utlopp för all din energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har nyligen träffat en person som gjort ett starkare intryck på dig än du vill medge. Mycket den här dagen kretsar kring att få fram information om personen ifråga utan att väcka allt för mycket uppmärksamhet. Du vill inte visa hur nyfiken du egentligen är på hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det familj och släkt som gäller. Det kan vara ett firande, en släktmiddag eller så har du bara ett behov av att ha dina nära omkring dig. Du mår bra och du slappnar av när du är med din familj. Idag tänker du inte så mycket på framtiden utan du vill vara här och nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du väldigt oväntat beröm. Det som chockar dig mest är att hen har så många superlativ för dig. Du trodde att den här personen varken uppskattade dig eller din talang. Sug åt dig och fortsätt att visa hur bra du faktiskt är. Idag väntar nyheter som kan komma att förvåna dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir en bra dag som bjuder på god mat, trevligt sällskap och goda nyheter. Du har en ung släkting eller vän som på sista tiden börjat tvivla på sig själv. Idag får hen sig en rejäl självförtroendeboost i samband med roliga och oväntade nyheter som rör hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du verkar väldigt intresserad av odling och av natur just nu. Idag är du gärna utomhus och påtar i en trädgård eller donar på en balkong. Har du ingen utomhusyta att odla på så blir den vilda naturen ett alternativ. Du plockar gärna bär eller svamp i skogen.

Annons