Dagens horoskop söndagen 6/8

05 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen vill du inte vara ensam. Du har ett behov av sällskap, särskilt om du har ett förhållande. Du vill känna närhet och uppmärksamhet vilket kan göra dagen både romantisk och lite jobbig om din partner inte är på samma humör som du är.

Oxen 20/4-20/5

Idag sätts din kreativitet på prov när du får en både konstnärlig och lite klurig uppgift på ditt bord. Även om du inte bett om det här projektet tycker du att det är både kul och utmanande på samma gång. Kvällen handlar om att ladda om inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen vill du visa att du inte är en fegis och det gör att du ställer upp på något som du kanske inte borde gå med på. Din fåfänga och din vilja att visa att du kan segrar över förnuftet den här dagen. Tänk på att det aldrig är för sent att backa om du blir osäker eller rädd.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du vill något väldigt starkt idag och när du brinner för en fråga eller en aktivitet på det här sättet är du beredd att göra allt för att driva igenom din vilja. Idag får både dina vänner och din familj uppleva precis hur långt du är beredd att gå för att få som du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Efter en lång vecka förtjänar du lite vila. Det behöver inte innebära och du ligger i sängen hela dagen utan det handlar mer om en mental vila och om att göra saker i långsamt tempo. Just nu är det stress och press som är din värsta fiender, oavsett om pressen kommer utifrån eller från dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om närhet till naturen och familjen. Du är gärna ute och promenerar den här dagen. Aktiviteter som att leta svamp eller att vandra passar dig utmärkt. Du vill gärna känna närheten av familjen men du är inte så talförd idag. Du behöver få tid till dina egna tankar.

Vågen 23/9-22/10

Om söndagen testade ditt mod så handlar söndagen om kulturell stimulans och om att ge själen näring. Det kan vara museum eller en teater men det kan också vara en konsert eller en promenad i en botanisk trädgård. Det är långt från alla Vågar som gillar finkultur.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag säger du eller gör du något som avslöjar dina innersta tankar och känslor. Det är väldigt jobbigt att bli påkommen med att känna så mycket för någon som du vet så lite om. Du brukar vilja ge ett sken av att vara en ganska oberörd och kall person, men under ytan är du passionerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen passar bra till fysisk aktivitet. Det kan vara löpning, att promenera, gymmet eller idrott. För dig är det viktigaste att du rör på dig och att du har kul och träffar vänner. Kvällen bjuder på skvaller och på härlig mat och dryck. En lyckad avslutning på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har fått en egen fanclub och det gör dig glad att det finns en eller flera personer som tror så starkt på dig. Under lång tid har du känt att den enda som tror på din förmåga är du själv och då kan det bli lite motigt. Nu äntligen börjar du känna att det släpper på mer än ett sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en dag som handlar mycket om andra, om deras behov men också om att planera framtid och att börja tänka på vardagen igen. Oavsett om du har haft längre ledig eller bara helgen så känner du att du måste förbereda dig mentalt för att börja arbeta igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fokuserar du på dina nära och kära. Din familj är det viktigaste i ditt liv, men ibland känner du att du inte hinner med dem så som du skulle vilja. Idag prioriterar du att umgås med dina nära. Det kan vara en söndagsfika, en familjemiddag eller en gemensam utflykt.

Annons