Dagens horoskop måndag 7/8

06 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra start på veckan. Du känner dig försiktigt positiv till det mesta. Du jobbar på, i ett tempo där du får mycket gjort samtidigt som du inte stressar. Under måndagen har du en hel del information som du behöver uppdatera dig på, det gör att du kanske blir lite sen från jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig ovanligt lugn och positiv den här måndagen och det kan bero på att Månen befinner sig i ditt eget tecken och ger dig lite extra boost.Om du arbetar igen så går du till jobbet med ny energi och en hel del bra idéer. Kvällen bjuder på lite annorlunda skvaller.

Tvillingarna 2S1/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag går inget som du planerat och det beror till stor del på att mycket av det du tar dig för inte är så genomtänkt från början. Du har en envis påverkan på ditt horoskop och det kan hjälpa dig att streta på även när det känns jobbigt. Kvällen blir intressant och bjuder på nyheter.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig ovanligt självsäker i allt du tar dig för och säger idag. Den här självklarheten som finns hos dig väcker en hel del respekt hos din omgivning. Förslag som vanligtvis skulle bli ifrågasatta bli följda till punkt och pricka idag. Du är nöjd med din nyvunna auktoritet.

Lejonet 23/7-22/8

Idag slåss din innebonde impulsivitet med en aspekt som gör att du har ett behov av ordning och struktur. Det kan göra att hela dagen blir lite förvirrande. Samtidigt som du vill vara fri och spontan så kan du inte låta bli att peta med detaljer in i det oändliga. Kvällen bjuder på nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du går in i några dagar med mycket jord och det hjälper dig att förankra och realisera vissa idéer som du har haft. De här dagarna passar bra för praktiskt arbete och för att skapa rutiner. Du trivs bra när du känner att du har kontroll.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen vill du gärna vara för dig själv och jobba självständigt men samtidigt så har Vågen i dig svårt att säga nej när en kollega vill att ni ska jobba ihop. Det blir lite av en inre konflikt för din del. Tänk på att även om du försöker samarbeta så kan det uppstå problem så kanske är det bäst att avstå.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du inte särskilt bra på att tänka framåt. Du är gärna här och nu och jobbar praktiskt men när det kommer till långsiktig planering så tar det stopp. Under måndagen passar det bra med projekt som behöver en konstnärlig touch. Kvällen handlar om att ha kämparglöd.

Skytten 22/11-21/12

Det är ett lite segt och monotont tempo den här måndagen. Mycket går på rutin och det händer inget särskilt. Samtidigt som du njuter av en paus i vardagen så anar du att det här bara är toppen av isberget och att det kommer att hända saker snart, du vet inte bara vad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig väldigt sliten, både fysiskt och psykiskt. Har du tur är du ledig och kan vila, annars så försöker du att hålla ett jämnt och lugnt tempo under dagen. Under eftermiddagen piggnar du till lite, men det gäller fortfarande att du lyssnar på din kropp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är många bollar som ska jongleras med den här måndagen, men du har ett lugn och en stabilitet i ditt tecken som hjälper dig att hålla koll. Efter en lång sommar börjar du landa i vardagen igen och på sätt och vis tycker du det är skönt med rutiner igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta för sig på jobbet och att släppa loss din kreativitet och slänga dig in i praktiskt arbete. Idag är ingen dag du tänker och grubblar utan idag är en dag då du först och främst jobbar med dina händer. En bra start på veckan. Kvällen handlar om en vän som har problem.

Annons