Dagens horoskop tisdag 8/8

07 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är du lite extra sugen på god mat och att unna dig saker. Ditt horoskop varnar lite för dyra och onödiga inköp den här dagen så undvik miljöer som kan fresta dig. I övrigt en bra och trevlig dag som handlar om att uttrycka sin kreativitet.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen tar du tag i olika projekt på jobbet, du är mycket för att organisera och skapa rutiner just nu. Det kan vara många nya på jobbet och det får dig att vilja vara extra tydlig, men du månar också om att alla ska trivas och känna sig välkomna. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Även tisdagen känns lite motig. Du försöker att hitta ett bra tempo på jobbet men många små problem sätter hela tiden käppar i hjulet för dig. Vad du behöver är att fundera på hur du ska lägga upp din dag och sedan hålla dig till den planen. Du har en tendens att sväva ut i många små och onödiga projekt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du den ena genialiska idén efter den andra och du är väldigt nöjd med dig själv. Dina kollegor eller din familj förstår inte vart all energi och ork kommer ifrån. Själv är du odelat positiv och ser bara möjligheter just nu. Kvällen handlar om en ekonomisk fråga.

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen har du insett att du bör bejaka den mer rationella sidan av dig idag istället för att streta emot. Dra nytta av ditt behov av ordning och reda, det är en kortvarig påverkan. Under dagen får du information om en förändring på jobbet.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen arbetar du i ett högt tempo och du får mycket gjort, särskilt innan lunch då du har som mest energi. Eftermiddagen handlar mer om att se över detaljer och avsluta saker. Kvällen blir trevlig och social. Du ägnar gärna kvälle åt en relativt ny hobby.

Vågen 23/9-22/10

På tisdagen är du envis och har svårt att lyssna på andra. Du tycker själv att du är lyhörd men det är inte de signaler som du skickar ut. Under den här dagen är du också svag för lyxiga inköp så känner du att du har tajt ekonomi bör du undvika miljöer som kan fresta dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen går i samma praktiska anda som måndagen. Du är gärna kreativ så länge det inte involverar allt för mycket tankeverksamhet. Du vill göra, inte tänka. Det finns något vilsamt över att helt kunna låta sig absorberas av nuet. Ikväll hjälper du gärna en vän med problem.

Skytten 22/11-21/12

För dig handlar dagen mycket om att tolka signaler. Även om allt är lugnt på ytan så anar du att det är stora saker på gång, särskilt på jobbet. Även om ingen säger något så märker du av en förändrad dynamik hos dina chefer. Det finns en slags glättig tongång som gör dig misstänksam.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en bra dag när det gäller ditt humör. Fysiskt är du kanske inte på topp, men du känner dig betydligt bättre än under gårdagen. Fortfarande är det viktigt att vila mycket och att inte överanstränga dig. Ibland är du för envis för ditt eget bästa.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det struktur och ordning som gäller. Det här är inte din paradgren, men du får draghjälp från jord och det hjälper dig att bena ut vad du ska prioritera och vad du kan släppa. Kvällen handlar om att skapa goda vanor såsom att komma igång med träning och se till att gå och lägga dig i tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så funderar du mycket över ett privat dilemma som du står inför och då är det bra att jobba med rutinarbete och kunna låta tankarna vandra fritt. Om du måste ta dig an uppgifter som kräver fokus från ditt håll så kommer dina kollegor upptäcka att du är ganska disträ.

Annons