Dagens horoskop onsdag 20/9

19 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen övergår du från att fokusera på dig själv till att intressera dig mer för vad som händer omkring dig. Du blir gladare, öppnare och mer social. Idag charmar de flesta personer som du stöter på, oavsett om det är kollegor eller främlingar. En bra dag att knyta kontakter på.

Oxen 20/4-20/5

Det är inte samma intensiva tempo idag som det var under början av veckan. Du kan göra saker som du tycker är roligt, inte bara saker som du måste göra. Det blir en intressant dag då du får höra en hel del skvaller. Det blir också en dag som handlar om att kunna vara flexibel när det kommer till tider.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag mildras påverka från början av veckan och du blir lite enklare att jobba med. Tänk på att du själv kan ha genomgått de här dagarna utan att märka av hur du varit, medan dina kollegor kommer att se en stor skillnad. På kvällen har du möjlighet att möta nya människor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du var lite tuff mot vissa kollegor under gårdagen och nu försöker du släta över ditt beteende. Det ligger inte i din natur att be om ursäkt, men du försöker visa handling att du är ledsen. Under dagen kan en chef komma med ett litet kontroversiellt besked.

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in en influens från Skytten som gör dig väldigt utåtriktad. Med dubbel eld i horoskopet finns det inget som kan stoppa dig. Om du jobbar i grupp så ser du till att synas och höras, du kan mycket väl vara den som tar hela kommandot för en gruppverksamhet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kommer det in en mer social energi i ditt horoskop. Även om du arbetar så är inte jobbet ditt primära fokus, utan det är dina vänner och din familj. Idag försöker du gärna smita lite tidigare för du har planer både för eftermiddagen och kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Idag försöker du beta av ditt arbete så fort som möjligt, särskilt om du jobbar hemifrån. Du ska träffa en vän som du inte sett på evigheter och det är prioritet nummer ett den här dagen. Under eftermiddagen kan du få nyheter som förändrar vissa planer som du har.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag hamnar du i en situation där du har många nya människor omkring dig. Du är lite tveksam till en början, men sedan kopplar du på din charm och går in för att vara social. Den här dagen lär du känna människor som du inte skulle umgås med i vanliga fall och det blir ett spännande möte mellan olika idéer.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du tag i allt som har med siffror och ekonomi att göra. Det kan vara både privat och arbetsrelaterade uppgifter. Det är en dag då du tänker väldigt strukturerad och du är bra på att skapa ordning omkring dig. Kvällen handlar om att följa din instinkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en bra dag då det är full fart. Din energi är tillbaka och du har en härlig karisma som charmar alla du möter. Det finns en kombination av värme, torr humor och livsglädje som gör dig oemotståndlig just nu. Kvällen handlar om att vara aktiv och om att träna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du helt slut. Både din kropp och ditt psyke skriker efter att få vila. Lyssna på din kropp, om du väljer att ignorera den när du är så här slut så finns det en risk att du drar på dig en sjukdom. Det blir en kväll som bjuder på en del smågräl och en väldigt tidig avslutning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tillbringar du så mycket tid du kan utomhus och då gärna ut i naturen. Du har ett behov av att slippa se fyra väggar omkring dig. Närheten till naturen lugnar dina nerver och får dig att bli mer positiv. Kvällen bjuder på en välkommen överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons