Dagens horoskop torsdag 21/9

20 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en rolig och innovativ dag där du tar mer risker än du brukar. Du testar gränser och du pushar både din egen och andras förmåga. Idag har du även turen på din sida så det är en bra dag om du ska göra större affärer eller investeringar.

Oxen 20/4-20/5

Idag fastnar du i ett möte som du varken har tid eller lust med. De andra personerna på mötet verkar ganska upptagna med sin egen förträfflighet och märker inte hur rastlös du blir. Här gäller det att säga ifrån innan det drar iväg för mycket. Kvällen blir roligare än dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du ovanligt verbal tack vare din härskarplanet Merkurius inverkan på ditt tecken. Du står upp för dina idéer och du tolererar inte att bli undanskuffad. Idag är det din dag att väsnas och att synas. Kvällen handlar om att se en person som ofta är osynlig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du social och öppen vilket är bra om du ska arbeta i en större grupp. Du har lätt för att ta instruktioner och du har inga problem med samarbeta. Under dagen lär du känna en ganska ny kollega lite bättre. Du avvaktar fortfarande med ditt slutgiltiga omdöme, men det lutar åt att du gillar hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen blir en rolig dag då du gärna träffar och lär känna nya människor. Du är ovanligt bekväm med att göra dig hörd, även i sammanhang där det är många människor som du inte känner. Under den här dagen träffar du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt generös mot dig själv både när det kommer till att umgås med dina kollegor och dina arbetstider. Det blir långa raster, en hel del pauser och du kan mycket väl vara sen till jobbet idag. På kvällen är det vänner och en rolig aktivitet som väntar.

Vågen 23/9-22/10

Nu när tempot ökar hela tiden på jobbet och du känner krav både från dina kollegor och uppifrån så blir du väldigt lätt stressad. Vågen är det tecken som är sämst på att hantera press. Du jagar upp dig i onödan över problem som ännu inte inträffat.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag utmanas du att tänka annorlunda. Du brukar inte ha några problem med att gå utanför din komfortzon, men den senaste tiden har du varit lite bekväm av dig och hållit dig till saker som du vet hur man gör. Idag måste du tänka på ett nytt sätt och det är både spännande och lite läskigt på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner ett behov av ordning och struktur omkring dig, men den känslan får slåss med din naturliga talang för kaos. Du påbörjar saker här och där, men du är sämre på att avsluta dem. Vad du borde göra är en lista där du kan bocka av saker allt eftersom du blir klar. Då får du bättre koll.

Stenbocken 22/12-19/1

Även torsdagen blir en utåtriktad och social dag. Du jobbar hårt men du unnar dig också tid att prata och umgås lite med dina kollegor. Det är just kombinationen av arbete och sociala aktiviteter som gör dagen så bra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du jobba ikapp allt du inte hunnit tidigare i veckan. Istället för att vara snäll mot dig själv så driver du på dig själv i högt tempo. Du vill väldigt mycket just nu och det är bra, men det hindrar inte att det är viktigt att du inte gör mer än du orkar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen försöker du undvika att jobba över. Du vill bort från arbetet så fort som möjligt. Just nu så upplever du stress så fort du är inomhus och allra mest på jobbet. Du känner dig instängd och inskränkt. Det är först när du är utomhus som du kan andas ut ordentligt.

Annons