Dagens horoskop fredag 22/9

21 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar till stor del om att köra klart jobbet inför helgen. Du har en massa lösa trådar i olika projekt som du påbörjat och idag ser du till att rensa upp och får ordning. På kvällen verkar du redo för att göra stan osäker, antingen med dina vänner eller med din partner.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen går fort, är rolig och intensiv och social på samma gång. Idag tävlar du gärna, oavsett om det är sällskapsspel, frågesport eller fysisk sport. Du gillar att vinna och du har mer tävlingsskalle än du vill medge. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag glittrar det om dig. Du är snabb både i dina repliker och i din hjärna. Du charmar din omgivning utan att märka det. Det är en dag som passar bra till alla former av nöjen, stora som små. Kvällen kan bjuda in till ett äventyr om du känner dig lite våghalsig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även om du inte är i ditt esse idag så är du väldigt mån om att försöka göra ditt bästa. Du borde ta för dig lite mer, men du tycker det är jobbigt att ta för stor plats just nu. Du håller dig hellre lite i bakgrunden och iakttar de andra. Kvällen handlar om att vara bekväm med människor som du känner väl.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag känner du dig inte lika social och utåtriktad som du gjorde under veckan. Har du möjlighet väljer du att gå undan och vara lite för dig själv idag. Du behöver utrymme att tänka. Kvällen handlar om en vän och om att lyssna på hens problem.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vaknar din pliktmedvetna sida till liv igen och du inser att du ligger efter med en hel del arbete. Idag fokuserar du och se till att beta av en stor hög med måsten. Du vill inte ta helg med dåligt samvete över att du inte hunnit med allt du ska på jobbet. Kvällen blir mysig och familjär.

Vågen 23/9-22/10

Det går obekräftade rykten om en förändring på jobbet och det gör dig lite oroad. Du vet inte om du ska lyfta det här med din chef eller om du ska invänta lite mer bevis för att det du hört faktiskt är sant. Kvällen handlar om att släppa taget om din oro. Gå ut, träffa vänner och ha kul.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen lugnar tempot ned sig och går in i en mer vardaglig lunk där du inte behöver fundera så mycket. Det blir en ganska trygg avslutning på veckan. Dagen kan bjuda på guldkant såsom en långlunch eller fika med vänner. Kvällen blir mysig men inte så aktiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även fredagen är lite lätt kaotisk. Du vet inte riktigt vart du ska börja eller hur du ska avsluta saker. Det finns en stark vilja för att skapa ordning men det räcker inte hela vägen fram. Ett tips är att ta hjälp av en kollega som är lite bättre på att organisera jämfört med dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt positiv till det mesta och det kan hända att du gör något spontant efter jobbet som en aw. Du tycker det är kul att kunna vara lite impulsiv eftersom det normalt sett inte är en del av din personlighet. Idag flirtar du lite med en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det lite lugnare och det passar dig bra. Du får en chans att andas ut och komma igen både fysiskt och psykiskt. Den här dagen kretsar mycket kring familjen och att umgås med dina nära. Det blir en härlig kväll som bjuder på massor av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en vän eller en släkting som är en mästare på dåliga beslut och idag är hen på väg att fatt ett riktigt ogenomtänkt beslut. Du försöker hindra hen, eller i alla fall få hen att tänka två gånger innan hen begår ett stort misstag. Tyvärr är den här personen inte särskilt lyhörd..

Annons