Dagens horoskop lördag 23/9

22 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Har du möjlighet bör du unna dig att få sova ut den här lördagen. Som tecken behöver Väduren lite mer sömn än andra så försök att vara lite snäll mot dig själv. Eftermiddagen och kvällen ägnar du gärna åt en hobby. Du vill vara aktiv, men samtidigt gör saker som du brinner för.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du mer flirtig än du brukar vara. Du tycker att det är trevligt att bli uppmärksammad. Oxen har ett sensuellt drag som gör att du omedvetet sänder ut signaler som vissa kan uppfatta som inbjudande. Just nu är Venus inflytande starkt och det påverkar dig mycket eftersom det är din härskarplanet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det har varit en intensiv vecka med många nya människor och en hel del socialt umgänge. Idag behöver du lugn och ro för att smälta alla intryck. Även om du aktiverar dig så gör du det gärna själv. Du orkar inte riktigt med människor om de inte står dig väldigt nära.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du gärna med den närmaste familjen. Du orkar inte med för många människor. Helst vill du vara hemma och hasa runt i mjukiskläder utan tanke på morgondagen. Det blir en skön lördag där du får möjligheten att ladda batterierna ordentligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i en massa praktiska saker som du ligger efter med hemma. Det blir en intensiv men trevlig dag där du känner att du gör nytta. Har du familj passar du även på att umgås lite med dem. Det kan vara en middag, en fika eller bara att ses på en promenad.

Jungfrun 23/8-22/9

Om vädret samarbetar är du gärna ute i naturen idag. Jungfrun blommar upp under hösten. Det är något med just den här årstiden som ger dig extra mycket energi. Är det sol ute ser du till att suga åt dig så mycket solenergi du kan. Kvällen handlar om en fest eller att gå ut med vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det har varit en stressig vecka på många sätt och du bestämmer dig för att bryta ditt vardagliga mönster för att få en paus. Har du ett landställe kanske du väljer att åka dit, en hotellnatt i en annan stad eller bara en lite längre utflykt kan vara aktiviteter som passar den här lördagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ger du dig ut på ett litet äventyr. Du byter ut dina invanda miljöer mot något nytt och annorlunda. Oavsett om det bara är en utflykt till närmaste grannort eller om du har bokat en weekendresa så blir det en rolig dag som bjuder på en hel del nya intryck. Kvällen blir fantastisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den senaste tiden har du funderat mycket på en vän som du förlorat kontakten med. Det kan vara en bild, en sång eller något annat som väckt minnen av den här personen och nu vill du söka upp hen. Den här dagen handlar till viss del om att försöka få kontakt med din vän igen.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen har du lite dåligt samvete att du inte var förnuftig utan gick på spontanitet på fredagen. Även om det var jättetrevligt så känner du att din tajming kanske inte var den bästa. Du har planer för en fysisk utmaning på söndagen och just idag känner du dig inte i toppform.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir intensiv men rolig. Du har massor av småprojekt som du vill hinna med, men då gäller det att ha en tidsplan. Vattumannen är känd för att vara något av en tidsoptimist och det visar du prov på idag. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen tillbringar du gärna med din familj eller partner. Det blir en mysig men inte särskilt aktiv dag. Du behöver lite lugn och ro för att kunna ladda batterierna. Idag får du höra nyheter som gör dig glad och lite vemodig på samma gång.

Annons