Dagens horoskop måndag 25/9

24 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en bra dag med mycket energi och många roliga initiativ från ditt håll. Just nu har du många idéer och du känner dig både kreativ och driven på samma gång, vilket är en lyckad kombination. Kvällen handlar om att göra saker för dig själv såsom att träna eller träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det har varit en helg med ganska lite sömn och det känner du av idag. Även om du är trött så är du ändå positiv. Det finns en glädje och en vilja att driva saker framåt i ditt horoskop. Dagen handlar också om att ta sig tid att finjustera detaljer på arbetet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att ta sig an olika projekt med en härligt positiv energi. Även om du är lite trött så är du entusiastisk och det får dig att köra på med god fart. Det här är en dag då du känner dig nyttig och du får en massa tråkiga men nödvändiga saker gjorda.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du ovanligt lyhörd för andra personers behov. Även om Kräftan oftast är empatisk så har du svårt att inte bli irriterad på kollegor eller människor som du bara känner ytligt, börjar gnälla om sitt privatliv. Idag är du mer inkännande och har bättre tålamod med den här typen av information.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har bra energi i början av veckan och du tillåter dig själv att tänka rätt så fritt. För dig är det A och O om du trivs eller inte på ditt arbete. Så fort du känner dig begränsad så hämmar det ditt arbete. Du är en person som mår bra av att få ta ansvar.

Jungfrun 23/8-22/9

Eftersom du är jordtecken brukar du oftast göra som du själv vill och inte som någon annan säger, men idag känner du dig anpassningsbar och flexibel. Du följer med strömmen utan att protestera och det kan få vissa av dina kollegor att höja på ögonbrynen.

Vågen 23/9-22/10

Du startar veckan med massor av tålamod och en förmåga att sätta dig in i andra personers problem. Det är din genuina nyfikenhet tillsammans med dina diplomatiska talanger som gör att du kan skapa en harmonisk grupp på jobbet trots att alla har så starka viljor.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en ganska seg start på veckan. Du verkar sova lite sämre just nu och det gör att du ofta är trött på morgonen. Tyvärr är du något av en humörmänniska så när du är trött eller mår dåligt så blir du grinig. Tänk på att inte låta ditt humör gå ut över dina kollegor eller din familj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du börjar veckan väldigt självsäkert med att göra ett uttalande som uppfattas som kontroversiellt. Själv är du fast i din övertygelse om att ha rätt och att alla andra har fel. Du går in för att bevisa din ståndpunkt och du börjar göra en grundlig undersökning i just den här frågan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du fysiskt utmattad efter en intensiv helg. Du har blivit bättre på att lyssna på din kropp så när den säger nej avbokar du allt du planerat för att ta en lugn kväll hemma. På jobbet träffar du en ny kollega som gör dig nyfiken. Hen har en speciell utstrålning som fångar din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med Månen i Vattumannens tecken och det ger dig extra fantasi och en drivkraft att genomföra svåra uppgifter. Dina kollegor är imponerade av dina idéer och av din förmåga att gå från tanke till handling. Kvällen handlar om att komma igång med någon form av träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du bra i alla former av kommunikation. Det kan vara möten, skriftligt eller mun till mun. Du förmedlar en vision och du får andra att bli lika entusiastiska som du känner dig. Kvällen handlar om att vara aktiv inom en sport eller något liknande.

Annons