Dagens horoskop tisdag 26/9

25 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen har du inga riktiga gränser för dina visioner. Du vill väldigt mycket just nu, men en av dina kollegor sätter stopp och ser till att du blir lite mer verklighetsförankrad. Även om du blir irriterad på hen för att hen inte ser det geniala i dina idéer så förstår du din kollegas sätt att resonera.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen börjar du planera framåt på jobbet. Det gäller både att dra upp generella planer, men också att planera på detaljnivå. Du blir lite frustrerad över att du får så lite hjälp av din närmaste chef. Hen har en massa idéer, men inget som du tycker verkar vettigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du lite mer utrymme att göra nya, mer intressanta saker. Efter att ha betat av så mycket måsten under gårdagen så finns det tid att förverkliga några av dina mer kreativa idéer. Du känner dig väldigt energisk. Kvällen handlar om att hjälpa en vän att hitta sin motivation.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att vara diplomatisk och om att få människor att trivas. Du kan anstränga dig extra mycket för att vara inkluderande och se till att gruppen mår bra. Det här gäller både på arbetet och privat. Idag får du matnyttig information som rör ekonomin.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att vara väldigt generell och göra upp planer som sträcker sig långt fram i tiden. Det här är den del av arbetet du tycker bäst om, inget är på detaljnivå än och det är högt till tak när det kommer till nya idéer. Kvällen avslöjar en hemlighet.

Jungfrun 23/8-22/9

Även idag så rättar du dig i ledet. Du tycker nästan att det är skönt att någon annan bestämmer och att du själv bara utför det som blivit bestämt. Ibland föredrar du att jobba utan att behöva fatta beslut och idag är det en sådan dag. Kvällen handlar om att tävla eller att titta på tävlingar.

Vågen 23/9-22/10

Även tisdagen handlar om att medla och att hitta kompromisser. Idag är det särskilt två kollegor som inte kommer överens och det är enbart tack vare dig som det blir något vettigt gjort över huvud taget. Kvällen handlar om vänner, om att träffas och ha kul.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är fortfarande seg på tisdagen, men idag försöker du bita ihop och inte låta din trötthet märkas så tydligt. Du har insett att det knappast hjälper att fräsa åt dina kollegor. Under eftermiddagen skämmer du bort dig själv med starkt kaffe och något sött så du vaknar till lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen börjar du inse att det finns olika sätt att se på sanningen och att din övertygelse faktiskt kan ifrågasättas. Allt beror på vilken utgångspunkt man har. På jobbet så får du inte så mycket gjort eftersom du har svårt att släppa din undersökning av fakta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en kollega som inte vill lämna dig ifred. Hen följer efter dig som en hundvalp vart du än går och idag börjar det beteendet gå dig på nerverna. Samtidigt vill du inte såra personen ifråga så du försöker att ge hen fina pikar om att du vill vara ifred.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har samma positiva kraft i ditt horoskop idag som du hade igår. Det gäller att du gör det bästa av de fina förutsättningar som du har. Idag kan du bli inbjuden till ett möte, årsstämma eller något liknande på kvällen. Trots att du egentligen inte vill gå så ställer du upp för att visa att du går att lita på.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar till stor del om att planera framåt, du vågar tänka stort och du är inte rädd för att tänka utanför boxen. Det blir en dag med många möten och en hel del roliga input från dina medarbetare. Kvällen handlar om ett mejl eller ett samtal.

Annons