Dagens horoskop onsdag 27/9

26 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen så försöker du anpassa dig mer än du brukar genom att lyssna på dina medarbetare och faktiskt ta till dig av deras åsikter. Vanligtvis brukar Väduren vara den som styr, men idag vill du snarare vara den som lär och den som följer. Kvällen handlar om frågor kring ett brev.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du dra ned tempot lite. Du har en ganska välfylld agenda, men du väljer att kombinera jobb du måste göra med uppgifter som du faktiskt tycker är riktigt roliga. Idag verkar du även börja ett nytt äventyr, det kan vara en fritidsaktivitet eller en kurs av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den sprudlande energin som fanns i ditt horoskop i början av veckan börjar sakta men säkert avta. Du arbetar mer metodiskt idag och väljer uppgifter som går på rutin, där du inte behöver tänka så mycket. Under eftermiddagen får du en fin komplimang.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du lite mer undfallande än i början av veckan. Du vill inte ta så mycket plats utan håller dig gärna i bakgrunden. Det här är också en dag då du kan uppleva att du velar när du ska fatta beslut. Försök att undvika situationer där du tvingas att bestämma dig fort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du i ett helt nytt sammanhang, det kan vara att du börjar studera, att du hamnat i en ny arbetsgrupp eller får nya kollegor. Oavsett situation så krävs det att du anpassar dig, något som inte är din starkaste sida. Du ogillar att kompromissa eftersom det tvingar dig att göra avkall på vissa av dina idéer.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du inte fatta några beslut alls. Du kan inte ens bestämma dig för vad du ska ha till middag och ännu mindre fatta avgöranden som gäller jobbet. Den här dagen kretsar även kring pengar och ekonomi, både arbetsmässigt och privat. Här gäller det att ha koll på siffrorna.

Vågen 23/9-22/10

Nu när Månen ökar i styrka så kommer det in något nyckfullt över ditt tecken. Du följer gärna dina impulser och det är inte alltid du tänker efter innan du agerar. Idag finns det risk att du gör ett inköp som du egentligen inte har råd med. Kvällen blir rolig och aktiv.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det är på väg in mer vatten i ditt horoskop och det kommer att göra dig lite mer anpassningsbar till nya situationer. Idag är det mycket nytt på gång, särskilt på ditt arbete. Även om det både är spännande och roligt med en förändring så är du samtidigt lite skeptisk.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen blir det allt mer uppenbart för dig att du faktiskt kan ha fel. Det gör dig osäker och din osäkerhet yttrar sig i att du blir grinig. En kollega tröttnar på ditt något nyckfulla beteende och säger ifrån. Det blir lite av en väckarklocka för dig och du skärper till dig innan dagen är slut.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är rätt så fullspäckad. Du har mycket som du ska hinna med och det gäller att du ligger i. Idag får du även ett erbjudande som du tycker är smickrande. Frågan är om du kommer att ta det här erbjudandet eller om du väljer att avstå för att du har andra planer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en kollega som irriterar dig väldigt mycket. Oavsett vilka förslag som läggs fram så är hen emot det till en början. Det enda som är bra är de förslag som hen själv kommer med. Du vet inte riktigt hur du ska hantera den här personen, men idag får du nog och säger ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Även onsdagen bjuder på storslagna idéer och mycket planering. Här kan det komma in element av ekonomi och siffror. Du brukar vanligtvis inte uppskatta den delen av planeringen, men idag tycker du det är intressant. Idag får du höra skvaller om din chef.

Annons