Dagens horoskop torsdag 28/9

27 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag känner du en oro i kroppen och det beror på att det snart är både Fullmåne i ditt eget tecken och en så kallad Supermåne. När Månen är så nära jorden så kommer du att uppleva hennes påverkan starkare. Det kan börja med en nervositet som senare kommer att gå över i energi och glädje.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det fullt upp på jobbet och privat. Du har möten, många uppgifter att få klart samt en eller flera aktiviteter inbokade efter arbetet. Även om det blir en väldigt intensiv dag så blir den också rolig och berikande på många sätt. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även torsdagen handlar om att lunka på i en rätt så maklig takt. Du är tacksam för arbete där du slipper tänka och du undviker möten och all form av interaktion med nya människor. Kvällen handlar om att komma ut i naturen eller att träna. Du behöver få röra på dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även under torsdagen har du lite problem med att ta plats. Är du i en större grupp så kommer du inte bidra med så mycket eftersom du känner dig lite obekväm med att uttrycka din åsikt. Bäst av allt är när du jobbar med ett färre antal personer eller helst själv, då blir du mer produktiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du passa in i allt det nya omkring dig samtidigt som du vill visa att du inte är en person som man kan köra med. Det blir en svår balansgång mellan att vara ödmjuk och lagom kaxig på samma gång. Kvällen handlar om att ladda om batterierna inför morgondagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag har den flexibla influens som fanns i början av veckan försvunnit. Du är envisare än någonsin och du följer bara din egen övertygelse. Vissa kollegor kan tycka att du är svår att samarbeta med, men det förstår du inte alls. Om människor bara gör som du säger så blir det rätt och alla blir nöjda.

Vågen 23/9-22/10

Idag avslutas ett långt kapitel i ditt liv. Det kan vara en privat händelse eller något som är knutet till jobbet. Även om det på sätt och vis känns rätt att lägga det här bakom sig så blir det ändå lite vemodigt. Det är okej att vara ledsen och glad på samma gång.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar om att försöka vara positiv trots att det händer så mycket som du inte kan påverka. Skorpionen gillar att ha kontroll så därför blir du frustrerad när det fattas beslut över ditt huvud. På kvällen finns goda möjligheter att springa in i en gammal klasskompis.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen slänger du in handduken och erkänner att du har fel. Fast det svider lite i din stolthet så känns det ändå bra att du ändå är så pass vuxen att du kan ändra åsikt. I övrigt en rolig och aktiv dag där du hinner med mycket både på arbetet och privat.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen förbereder du dig för en aktivitet i helgen och det gör du genom att hålla igång. Du är gärna utomhus så mycket du kan, men om du inte har möjlighet till det så tränar du eller övar du inomhus istället. det blir en rolig och lite annorlunda dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket på jobbet just nu och du hinner inte riktigt med att äta som du ska. Det här gör att du får en energidipp på eftermiddagen. Slarva inte med maten, tänk på att du ska hålla längre än bara under arbetsdagen. Du har även aktiviteter inplanerade på eftermiddagen och kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du verkligen inte sticka ut. Du håller dig i bakgrunden och du anpassar dig efter gruppens vilja. Det här är ingen dag då du står på dig, tvärtom så vill du bara försöka smälta in och inte synas. Under dagen tar en kollega ett ganska ovanligt intiativ.

Annons