Dagens horoskop fredag 29/9

28 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns en positiv glädje över hela den här dagen. Fullmånens påverkan märks både på att du känner något av en eufori tillsammans med en stark längtan att göra saker. Det kan vara att starta ett projekt på arbetet men ännu troligare att du vill hitta på något roligt efter jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om glädje, om miljöbyte ock kanske en kortare resa. Det blir en bra dag på många sätt. Du har kul om du jobbar och ännu roligare om du är ledig. Det här är en dag som handlar om vänskap, om att stå människor nära och om att delad glädje är dubbel glädje.

Tvillingarna 21/5-20/6

I och med Fullmånen under natten så laddar du på med ny energi. Idag är du ovanligt driven och fattar många beslut. Du är ostoppbar när det kommer till affärer och du är stenhård i alla typer av förhandlingar. Kvällen blir mer lättsam och mer avslappnande än dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du en energikick från både eld och vatten samtidigt. Det gör dig modigare och du vågar ta en och annan risk, särskilt när det kommer till saker som rör hjärtat. Idag är du social och utåtriktad, vissa kan till och med uppleva dig som lite flirtig. Kvällen blir härligt lättsam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fullmånen gör dig mer impulsiv än vanligt. Om du inte ser upp så gör du något ytterst oväntat. Du har en vän som uppmuntrar den här sidan hos dig och det kan mycket väl sluta med att du bokar en resa eller en kurs innan dagen är slut. Tänk bara efter innan så det inte blir för dyrt.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du väldigt envis. En nära chef tycker att du är bångstyrig och obstinat, det bjuder du på eftersom du vet vad du vill, och du följer din övertygelse. Lägg till Fullmånens inflytande på det så får du dessutom en inre styrka att stå emot yttre påverkan. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om en nystart. Om du avslutade ett kapitel i ditt liv igår så påbörjar du ett nytt idag. Det kan vara läskigt, oroande och samtidigt väldigt spännande. Det är viktigt att du tillåter dig att känna alla känslor även om det kan vara lite överväldigande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det fullmåne i Vädurens tecken och på det så är det supermåne vilket gör influensen ännu mer markant. Det här har en positiv påverkan på dig och kan hjälpa dig att hitta rätt väg inför hösten. Du har länge funderat över dina möjligheter men idag är du säkrare på vad det är du vill göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag uppstår en konflikt på din arbetsplats. Du väljer att hålla dig utanför eftersom du fått nog med drama för veckan. Även om du håller avstånd så tycker du att det är underhållande att studera den här typen av osämja. Kvällen blir lättsam, underhållande med inslag av skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen jobbar du med något som du inte brukar göra. Det gör dig ingenting så länge det inte går ut över din fritid. Just nu är du ovanligt flexibel när det kommer till arbetet. Stenbocken brukar ogilla förändringar men just nu så gör Månens inverkan dig mer anpassningsbar.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir både en resa, hårt arbete och nöjen. Det blir en intressant och rolig dag där du känner att du utvecklas och lär dig nya saker. Fredagen handlar också om din närmaste familj och om att stå varandra nära. Under de senaste veckorna har ni vuxit samman ännu mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att hitta ny energi och om att vilja ta tag i saker som blivit uppskjutna alldeles för länge. Idag är du driven och framåt, du skapar ordning och reda omkring dig. Kvällen handlar om att unna sig saker som du längtar efter och om att möta roliga människor.

Annons