Dagens horoskop lördag 30/9

29 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen vill du bara göra roliga saker. Det kan vara att resa bort eller hitta din guldkant i din näromgivning. I dag skippar du allt vad måsten heter. Tvätt och städning får vänta, det är nöjen som gäller. Det blir en dag då du vågar lite mer än vanligt och där du ser till att vara aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen bjuder på natur och frisk luft. det är en dag då du är utomhus både för att hämta energi från naturen och för att kunna tänka klarare. Det blir en härlig dag där du njuter av nuet. Eftermiddagen och kvällen handlar om andra favoriter såsom att laga mat eller baka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag hamnar du i en situation där du förväntas ta kommandot. Du ogillar att leda oavsett om det gäller en familjeutflykt eller ett projekt på jobbet. Du bidrar gärna med entusiastiska idéer och med kritik, men du vill inte vara den som driver saker framåt. Det här blir en nyttig övning för dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att testa nya saker och om att vara lite tuffare än du brukar vara. Du kan ta en och annan risk den här dagen, men inget som är för farligt. Kräftan kanske är lite äventyrlig idag, men det är ett mod som bygger på ett kalkylerat risktagande, inte dumdristighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen handlar om att vara aktiv och att göra saker. Antingen tillbringar du den med vänner, familj eller till och med ensam om det passar dig bättre. Lejonet är inte rädd för att testa på saker själv, så länge du har något att göra så spelar det ingen roll om du inte känner någon.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen försöker du värna om en vän eller släkting. Du vet att hen behöver din hjälp men hen envisas med att vilja göra allt på sitt sätt. När du tampas med den här personen så kanske du kan få en liten inblick i ditt eget beteende när du sätter dig på tvären. Kvällen bjuder på en rolig erfarenhet.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen tycks kretsa kring en tävling eller en sport av något slag. Även om du är åskådare så har du en hel del att tillföra, både i råd och åsikter. Det blir en rolig och stimulerande dag så går väldigt fort. Kvällen handlar om att göra saker på rätt sätt eller att inte göra dem alls.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen agerar ofta på sina känslor och idag är inget undantag. Du följer din passion, men du ångrar också en del av ditt agerande eftersom det är så impulsivt och inte alls genomtänkt. Det är särskilt i relationen med en viss person som du tenderar att göra och säga saker som du ångrar.

Skytten 22/11-21/12

Idag lägger du vardagen bakom dig och går helt upp i helgen. Det blir en mysig dag som bjuder på nya kontakter och intressanta aktiviteter. För dig är det särskilt viktigt med stimulans på fritiden så här års. Du kan lätt drabbas av en känsla att vara fast nu när vi går mot mörkare tider.

Stenbocken 22/12-19/1

Är du ledig den här lördagen så umgås du gärna med dina vänner. Du kanske till och med gör en kortare resa för att hälsa på någon som bor i en annan stad. För dig är vänskap viktigt och du anstränger dig för att visa hur mycket du uppskattar att ha de här personerna i ditt liv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen ger du dig gärna ut i skogen eller ut på landet. Du behöver lite ny miljö omkring dig och framförallt vill du träffa släkt och vänner. Det blir en härlig dag som ger dig en massa positiv energi. Kvällen handlar främst om god mat och hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen fokuserar du mycket på den närmaste familjen. Du har dåligt samvete för att du försummat dem den senaste tiden och idag försöker du kompensera för din bristande uppmärksamhet. Det blir en varm, innerlig och härlig dag.

Annons