Dagens horoskop söndag 1/10

30 sep, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även söndagen handlar om att ta till vara på Fullmånens innan den klingar av mer. Det sprudlar en härlig energi i dig och du vill komma igång med saker, det kan vara att börja en kurs, söka ett nytt boende eller testa en ny hobby. Hela dagen kretsar just kring att påbörja något.

Oxen 20/4-20/5

Även söndagen bjuder på en del utomhusaktiviteter. Du tycker det är skönt att slippa vara inomhus. Oavsett om du promenerar, går ut i skogen och plockar bär eller svamp eller bara pysslar i trädgården så blir det en skön kontrast till vardagen. Den här dagen handlar också om barn och djur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att mysa hemma. Det kan vara att pyssla med en hobby eller fixa i hemmet. För dig är det viktigt att uppnå den där mysiga höstkänslan innan det blir riktigt kallt ute. Du shoppar gärna saker online idag, det kan vara ljus, filtar eller annat höstmys.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen kan bli en av dina absoluta favoritdagar den här veckan. Hela söndagen handlar om familjen, hemmet och god mat. Det ser ut som du aktiverar dig med yngre släktingar eller barn. Kanske blir det en eftermiddag med bullbak och pyssel. Kvällen handlar om nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På söndagen prioriterar du dina närstående och då i första hand familj eller din partner. Det blir en bra dag då du tränger undan alla negativa tankar och fokuserar på nuet. Det här är ditt sätt att ladda batterierna och återhämta dig. På eftermiddagen springer du på en gammal bekant.

Jungfrun 23/8-22/9

Även söndagen kretsar kring din vän eller släkting. Hen är rätt så jobbig att ha att göra med, men samtidigt kan du inte låta bli att beundra hens vilja att vara självständig. Idag börjar du planera för ett nytt projekt i hemmet. Det kommer att kosta en del, men du anser att det kommer att ge dig ökad livskvalitet.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familj, vänner och god mat som gäller. Vågen kan verkligen uppskatta att ha människor omkring sig, särskilt om det är personer som du står nära. Du är mer social än de flesta och du trivs snarare i flock än på egen hand. Kvällen bjuder på ett ganska udda samtalsämne.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar om att inte döma dig själv för hårt. Visst kan du ha sagt saker lite klumpigt eller gjort vissa saker som du inte är så stolt över, men på det hela så vet du att du agerade i god tro och med ärligt uppsåt. Kvällen passar bra till lugnare aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen blir en aktiv dag där en hobby eller en sport står i centrum för dagen. Du tycker att det är kul att träffa nya människor och det gör du bäst genom den här typen av evenemang. Kvällen handlar om att mentalt förbereda dig för den kommande veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gör du något tillsammans med en släkting eller familjemedlem. Det verkar vara en fysisk utmaning som kräver en hel del av er båda. Det här är något du tycker är både roligt och svårt på samma gång. Kvällen handlar om den närmaste familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir inte så aktiv utan den handlar mer om att umgås och ta det lugnt. Du har en massa små projekt som du vill hinna med, men du stressar inte utan gör en sak i taget. Eftermiddagen eller kvällen bjuder på nyheter som har med en av dina släktingar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen fokuserar du på en yngre familjemedlem som behöver din hjälp. Den här personen är vanligtvis väldigt självständig så du tycker att det är extra viktigt att finnas där när hen ber om dina hjälp. Kvällen kan bjuda på roliga och intensiva aktiviteter.

Annons