Dagens horoskop måndag 2/10

01 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
FELICIA STÅLKRANTZ BAUREN
Måndag 2/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du en bra energi från jord som hjälper dig att samla ihop dig och fokusera på det du har framför dig. Det blir en dag som du gör en hel del nytta samtidigt som du undviker att stressa. Kvällen handlar om enkla nöjen som att baka eller laga mat.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite annorlunda. Du arbetar med andra personer än du brukar och du har andra uppgifter än i vanliga fall. Även om det blir en ganska intensiv dag så är det roligt att få gästspela någon annanstans. Den här dagen handlar också om kreativitet och om något som du brinner för. Det blir en härlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Nyckelordet för dagen är att vara metodisk och ta en sak i taget, även när det blir mycket att göra. Det verkar som om tempot på ditt arbete trappas upp hela tiden och ibland blir du lite uppgiven. Idag har du bra koll och då kan du till och med uppskatta lite stress.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan på ett ovanligt gott humör. Idag känner du dig både pigg och utvilad. Du är effektiv utan att stressa och du njuter av de små guldkornen i livet såsom en god lunch, trevligt fika med bästa kollegan eller att skämma bort dig själv på kvällen med din favoritserie.

Lejonet 23/7-22/8

Idag finns det en bra kombination av driv och harmoni i ditt horoskop. Du är ovanligt självsäker och det gör att det här är en bra dag att lyfta arbetsrelaterade problem med din chef. Ditt sätt att resonera kring vad det är som är fel gör att din chef inte bara lyssnar på dig, hen tenderar att följa dina förslag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du startar veckan med dubbel jordenergi i ditt tecken och det gör att du är ovanligt målmedveten och positiv. Du blir väldigt harmonisk när det är mycket jordinfluenser och idag är det inget undantag. Kvällen passar bra till praktiska saker som att laga mat eller baka.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Idag är du väldigt känslig för kritik, oavsett om det är feedback som handlar om ett grupparbete eller något som är riktat direkt till dig. Just nu är det obalans i ditt tecken och det gör att du förstorar upp saker du hör och att du överanalyserar. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen upplever du ett motstånd mot allt som är nytt och annorlunda. Det finns en risk att du sätter dig på tvären om din chef presenterar för många förändringar på en gång. Det passar dig inte alls, särskilt inte nu när du har så mycket jord i ditt tecken.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen passar främst till praktiskt arbete och uppgifter som du kan göra utan att egentligen behöva tänka. Du har privata problem som upptar en hel del av dina tankar därför kan det vara svårt att fokusera på nya saker på jobbet. Kvällen blir rolig men lite utmanande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit en intensiv helg så du ser till att vila så mycket du kan den här dagen. Det kan vara att du är ledig och då unnar du dig att vara riktigt lat med sovmorgon och god frukost. Om du jobbat ser du till att dra ned på tempot rejält. Du fungerar hyfsat bra så länge du slipper stressa.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir en dag då du irriterar dig mycket på människor i allmänhet och på en kollega i synnerhet. Just den här personen ska alltid ha rätt, oavsett hur överbevisad hen blir. Du har inte tålamod med den här typen av personlighet idag. Kvällen handlar om ett familjebeslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen så har du en del att göra, men du har inte riktigt tempot i dig att genomföra allt du planerat. Det är så mycket privata tankar i huvudet just nu och det gör att du har lite svårt att fokusera på jobbet. Kvällen handlar om en konflikt i familjen och på att hitta en gemensam lösning på problemen.

Annons