Dagens horoskop tisdag 3/10

02 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
FELICIA STÅLKRANTZ BAUREN
Dagen horoskop tisdag 3/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även under tisdagen så har du bra fokus och får mycket gjort. Den här dagen passar bra till att ha möten eller att samverka med andra personer. Idag är du tydlig när du kommunicerar din vilja och dina tankar. Kvällen handlar om att träffa en eller flera vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du har två riktigt intensiva dagar framför dig och idag handlar det om att se till att ligga steget före. Är det något du är bra på så är det att planera och ha framförhållning när det krävs. Idag är det metodiskt arbete och organisation som behövs.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Hela tisdagen kretsar kring en konflikt. Du verkar vara väldigt oense med en person, antingen på ditt arbete eller hemma. För dig blir det här bråket väldigt personligt, du har lite svårt att separera dina känslor från förnuftet. Du skulle må bra av att bolla dina tankar med en tredje part.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det ligger en massa ilska under ytan och pyr på jobbet och du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen. Eftersom ingen är villig att erkänna att det är något som är fel så blir det svårt att ta upp ämnet. Det är först när situationen blir ohållbar som du väljer att agera.

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen handlar om att göra något åt saker som du normalt irriterar dig på men som du inte orkar ta tag i. Idag har du den energi som du vanligtvis saknar för att förbättra och ändra på både rutiner och arbetssätt. Det enda bekymret är en kollega som av princip alltid sätter på tvären.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tänker du mer långsiktigt än du brukar göra. Du planerar arbetet för hela hösten och en bit in på våren. Även om det är en mer skissartad planering så känner du dig nöjd med dig själv. Under eftermiddagen kan ett samtal väcka en hel del nostalgi.

Vågen 23/9-22/10

Även under tisdagen känner du av obalansen även om den är i avtagande. Du är lättpåverkad och nära dina känslor idag. Bli inte förvånad om du känner tårarna komma om du ser något sorgligt på tv eller hör en fin låt. Ibland kan det vara skönt att få vara så här känslig en dag eller två.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på gott humör idag och du vill utmana dina kollegors sätt att tänka. Idag går du in för argummentera och ifrågasätta. Du tycker det kan vara bra att vara obekväm ibland eftersom det tvinga människor att tänka utanför boxen. Du kan uppleva att en kollega blir lite irriterad på dig.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir rolig och väldigt social. Du mår toppen den här dagen och ditt goda humör är smittsamt. Den här dagen handlar också om att ta hand om kollegor som kanske inte mår lika fantastiskt som du gör. Du kan vara väldigt omtänksam när du sätter den sidan till.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du betydligt piggare. Hela dagen har du glimten i ögat, beredd att leverera en vass replik. Om du är singel så kan det mycket väl hända att du flirtar lite med en kollega. Det finns en influens i ditt horoskop som gör dig mer öppen för tanken på att inleda en romans.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket som ska fattas beslut om och du försöker se till att du är informerad om allt som händer. Just nu är det lite splittrat på jobbet så det gäller att ha stenkoll, både på olika grupper och på olika projekt. Idag försöker du komma igång med en god vana, såsom att börja träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir en dag då allt går väldigt långsamt. Du har så mycket i dina tankar att det nästan är omöjligt att få något vettigt gjort. Lägg till att det är många som sliter i dig och vill ha din uppmärksamhet så får du en ekvation där du inte blir särskilt effektiv.


Annons