Dagens horoskop torsdag 5/10

04 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
felicia stålkrantz bauren
Dagens horoskop torsdag 5/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen kommer det in en influens från Månen som gör dig väldigt familjekär. Det här är en dag där jobbet flyter på bra, men det som hela dagen egentligen handlar om är de aktiviteter som du har efter jobbet tillsammans med dina nära. Det blir en mysig och väldigt energigivande kväll.

Oxen 20/4-20/5

Idag samlar du ihop den erfarenhet du fått avse senaste dagarnas intensiva och lite annorlunda arbetsuppgifter. Tanken är att du ska kunna vara ännu bättre förberedd när en liknande situation uppstår. Kvällen handlar om att ladda batterierna och äta något riktigt gott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Den här dagen handlar om att lära sig nya saker och om att ta till vara på den information du får. Det blir en rolig och lekfull dag där du utmanas att tänka lite annorlunda. Idag möter du intressanta människor som får dig att bli både intresserad och inspirerad.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är en person som är nära sina känslor och det märks tydligt idag. Du väljer att agera på dina magkänsla istället för att följa de rekommendationer som du får. Oftast är din magkänsla korrekt, men ibland skulle det vara bra för dig att även väga in sakargument i ditt beslut.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner att stämningen på arbetet inte riktigt är på topp så du gör ditt bästa för att muntra upp humöret och förbättra relationerna mellan er kollegor. Du har en härlig humor och en obestridlig charm, två tillgångar som du använder dig frikostigt av idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du känner dig väldigt stressad just nu och du tycker att du får en massa uppgifter på ditt bord som egentligen borde tillhöra någon annan. Idag försöker du lyfta det här problemet med din närmaste chef, men risken är att hen bara nickar instämmande utan att göra något åt det.

Vågen 23/9-22/10

Du hamnar mitt i en konflikt, antingen på arbetet eller privat. Oavsett vilka som bråkar så tycker du det är jobbigt när människor inte kan hålla sams och du försöker medla och skapa harmoni. Under kvällen kan din partner eller en vän komma med ett intressant förslag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du har ett problem, antingen på jobbet eller privat som behöver tas itu med. Du har skjutit upp det här problemet alldeles för länge och det vet du om, men sanningen är den att du tycker att det är jobbigt att behöva konfrontera vissa personer för att kunna lösa ditt problem.

Skytten 22/11-21/12

Du verkar ha problem att nå fram till en viss familjemedlem. Trots en hel del försök från din sida så väljer hen ofta att ignorera dig eller bli irriterad på dig. Du har svårt att hantera den här situationen. Ett tips är att ta till en medlare mellan er som inte står så nära familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det mycket information på en gång och det gäller att ha huvudet på skaft för att hänga med. Den här dagen handlar om att leverera, men också om att ha fantasi och att kunna tänka lite utanför boxen. Det blir en rolig dag där du får mycket beröm. På kvällen väljer du troligtvis att träna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du mycket spännande att se fram emot. Du verkar ligga i startgropen för ett nytt projekt för att komma igång på rätt sätt kan du behöva göra en resa idag. Det kan röra sig om allt från en inspirationsutflykt till en lite längre resa. Kvällen handlar om att ladda batterierna.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du en hel del olika grupparbeten och arbeten där du jobbar med människor. För dig är det viktigt att kunna visa upp ett positivt ansikte utåt, oavsett vad det är som sker inom dig. Just nu får du lite draghjälp från både Venus och Merkurius som gör att du lätt etablerar nya kontakter.


Annons