Dagens horoskop fredag 6/10

05 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
FELICIA STÅLKRANTZ BAUREN
Dagens horoskop fredag 6/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen tackar du nej till en rolig aktivitet efter jobbet tillsammans med dina kollegor. Det kan vara en spontan aw eller en gemensam middag. Du prioriterar att vara hemma med familjen, för dig är det viktigt att ni umgås aktivt tillsammans, oavsett om det är över en fredagstaco eller ett spel.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du möjlighet att skämma bort dig själv rejält. Du kan till och med vara ledig den här dagen vilket gör att du har en riktigt skön långledighet att se fram emot. Fredagen handlar om roliga aktiviteter, gärna tillsammans med familjen. Som singel kan det här blir dagen då du träffar en speciell person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även fredagen handlar om lärandet och om att vara i nya miljöer. Idag blir det mer praktiskt arbete än under gårdagen. Du får möjlighet att testa dina nya kunskaper i en verklig situation. Kvällen blir spontan. Du kanske tar en aw med dina nya kollegor eller träffar en vän efter jobbet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är utåtriktad och social idag. Det blir många små pauser på jobbet där du passar på att uppdatera dig om de senaste skvallret eller annat roligt som hänt. Den här dagen passar det bra att vara spontan, som att ta en AW eller göra något annat kul med kollegorna efter att du slutat arbeta.

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen är stämningen betydligt bättre, men du jobbar ändå hårt för att se till att behålla känslan av gemenskap. Du vet att en grupp aldrig är starkare än sin svagaste länk så därför ser du till att lyfta den person som du tror är den svagaste länken på arbetet.

Jungfrun 23/8-22/9

Som jordtecken är du envis av dig så du har troligen bestämt dig för att inte acceptera din chefs lite nonchalanta attityd till dina känslor. Idag tar du tag i problemet och du är väldigt tydlig med att det måste till en förändring omedelbart. Kvällen blir lättsam och social.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar sällan vara särskilt tävlingsinriktad, men det betyder inte att du accepterar att förlora när någon fuskar. Idag hamnar du i en sits där du känner dig lurad på en vinst och du står i valet och kvalet om du ska säga ifrån eller acceptera det. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen går alldeles för fort, det är så mycket som ska göras och du inser att du varit något av en tidsoptimist. Trots det så får du mycket gjort och du blir klar med det mesta. Du kan ta helg med gott samvete och du njuter verkligen av att ha ett par lediga dagar att se fram emot.

Skytten 22/11-21/12

Idag fokuserar du på att skapa en bra stämning på jobbet. Det kan vara genom att göra gemensamma projekt eller något så enkelt som att bjuda på fredagsfika. Du vet att en homogen grupp jobbar bättre än en som är splittrad. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul. Du behöver en paus från vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är det lite lugnare så du har möjlighet att skämma bort dig själv lite. Du är shoppingsugen den här dagen så du kan mycket väl göra av med en del pengar den här dagen. Du investerar helt enkelt i dig själv. På kvällen träffar du gärna vänner.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du höra om ett privat projekt som skulle kunna bli ganska lukrativt, men då krävs det en del investeringar. Du försöker att få med en släkting eller en vän på det här, men det är en försiktig person du pratar med. Hen ser inte möjligheterna såsom du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Även fredagen handlar om att nätverka mer än att prestera. Du knyter kontakter och du lär känna kollegor som du vanligtvis inte jobbar så tätt med. Det blir en rolig dag som innehåller lite annorlunda uppgifter. På kvällen verkar du vara sugen på att gå ut, antingen med vänner eller med dina kollegor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons