Dagens horoskop söndag 8/10

07 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop söndag 8/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen gör du något för din egen skull. Det kan vara ett fysiskt äventyr eller bara en ganska jobbig utmaning. Du vill testa något nytt och du vill pröva din uthållighet. Det här blir en dag som både testar din fysiska kapacitet och ditt tålamod med andra personer.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du dig lite äventyrlig. Du vill testa hur mycket du vågar, men också passa på att lära känna lite nya människor. Du mår bra av att utvidga din bekantskapskrets lite nu när många av dina vänner är så upptagna med sitt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen kretsar kring en äldre person. Det här är någon som du inte träffar så ofta som du egentligen skulle vilja, men idag ser du till att prioritera hen. Du vill visa hur mycket den här personen betyder för dig. Kvällen handlar om roliga nyheter och lite skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en riktigt bra avslutning på veckan. Idag passar du på att mysa med familjen. Du ägnar dig gärna åt inomhusaktiviteter, det kan vara pyssel, att baka eller kanske en idrott eller sport. Det viktigaste den här dagen är vilka du umgås med, inte vad det är du gör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir rolig, intensiv och utmanande. Du tvingas tänka på ett helt nytt sätt och det är bra för dig. Du kan ha svårt att anpassa dig till andra personers behov, men just idag är du flexibel och blir inte särskilt irriterad om du tvingas tänka om när det kommer till dagens planer.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen handlar om att vila och hämta kraft. Som de flesta jordtecken är Jungfrun duktig på att ta det lungt, du bli inte stressad av att läsa en bok eller strosa i skogen. Den här dagen för också med sig nyheter som kan få dig att omvärdera ett visst val som du gjort.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen hamnar du återigen i en svår sits när delar eller hela dina vita lögn uppdagas. Här gäller det att du är så ärlig du kan och talar om att du agerat på ett visst sätt för att skydda din vän. Även om hen inte tycker att det är rätt så kan hen i alla fall förstå att uppsåtet var gott.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Om du är ute efter ett fynd när det kommer till kläder, möbler eller liknande så har du goda chanser att göra det idag. Vad som är viktigt är att du håller ögonen öppna och att du besöker affärer eller områden där du inte brukar handla. En vän har något som hen vill dela med sig av.

Skytten 22/11-21/12

Du tar god tid på dig idag oavsett vad du väljer att göra. För dig handlar helgen lika väl om att undvika att stressa som om att ha kul. Om du fortfarande är upp i varv när måndagen kommer, känner du att du gjort något fel. För att ha en väl fungerande vardag så måste du ha tid för vila.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen så är du gärna utomhus, den friska luften gör dig gott. Du gillar den krispiga känslan av höst, särskilt om solen skiner. För dig är det viktigt att ladda batterierna på energi både kort och långsiktigt. Snart är vintern här och då blir du alltid lite tröttare än på sommaren.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen försöker du se till att få alla att trivas. Du är extra omtänksam den här söndagen. Det kan vara allt från att laga lunch till att överraska med en liten utflykt eller aktivitet. Mycket den här dagen kretsar kring de människor som du står närmast. Det blir en underbar avslutning på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen bjuder på fysisk aktivitet i olika former. Det kan vara allt från en heldag på gymmet till en rask skogspromenad eller till och med en shoppingrunda. Det viktiga för dig den här dagen är att röra på dig men det skadar inte att du samtidigt har lite kul.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons