Dagens horoskop måndag 9/10

08 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan starkt. Du har en dubbel påverkan från eld och det ger dig den energi du behöver både till att vara effektiv på jobbet och stå upp för dina åsikter gentemot en chef. Kvällen handlar om att få utlopp för din överskottsenergi.

Oxen 20/4-20/5

Efter helgen har du laddat på med ny energi så du går in i den här veckan med en härligt positiv inställning. För dig är det viktigt att inte fokusera på det som är dåligt, utan att försöka framhäva det i vardagen som är bra. Idag är en bra dag att börja träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kommer det in energi från Lejonet till ditt tecken och det ger dig den skjuts du behöver för att komma igång med ett ganska omfattande projekt på jobbet. Idag agerar du snarare än tvekar och det hjälper dig att få den kickstart du behöver för den här uppgiften.

Kräftan 21/6-22/7

Idag hamnar du i en ytterst jobbig situation där du tvingas att fatta ett tufft beslut. Du vet vad som är bäst för dig, samtidigt vet du att det som är bra för dig inte behöver vara det bästa för din vän. Trots yttre påverkan är du stark och står fast vid ditt beslut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är det dubbel eldenergi från både Lejon och Sol i ditt tecken. Det blir en dag då du kan vara stark när andra är svaga. Just nu finns det ett grupptryck på ditt arbete som kan vara svårt att motstå, men du visar att du inte är en person som går att köra med.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag finns det mycket eld i ditt horoskop som driver dig framåt samtidigt som du har en stark influens från jord som uppmanar dig att ta det lugnt och tänka efter innan du agerar. De här motsatta krafterna kan göra dig förvirrad. Kvällen handlar om ett val.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med energier från Lejonet och det hjälper att få igång olika projekt. Du är lite mer bestämd än du brukar vara idag och du har lättare för att fatta beslut utan att vela fram och tillbaka. Kvällen handlar om intressant information om en chef eller mentor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kastas in i veckan på ett brutalt sätt. Dagen handlar om att fånga upp och styra om ett projekt som håller på att gå åt skogen. Du kan vara väldigt driven och ganska bossig när du sätter den sidan till och det gör du idag. Kvällen handlar om vänskap och om att lita på varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket energi i ditt horoskop under måndagen men inte fokus nog att rikta den åt ett håll. Idag påbörjar du gärna en mängd projekt, men så fort det dyker upp något nytt så går du vidare utan att avsluta det du håller på med. Det gör att du har en massa lösa trådar som du måste binda ihop under veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du friheten att lägga upp din dag lite som du vill utan att det kommer krav utifrån. Det blir en harmonisk start på veckan där du faktiskt är ganska effektiv trots att du inte stressar det minsta. Under kvällen utmanar du en vän på en fysisk aktivitet. Det blir en vänskaplig form av tävling.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan ett samtal med en främling ge dig den inspiration och den energi som du behöver för att avsluta ett privat projekt. Du inser hur mycket du har att vinna på att lägga in en extra växel för att kunna avsluta det du påbörjat. Kvällen handlar om framtiden och om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du energi från Solen och det ger dig en bra och effektiv start på veckan. För en gångs skull är du ganska pigg fast det är måndag och du ser till att utnyttja varje uns av ork idag. Under dagen kan ett samtal från en myndighetsperson väcka vissa frågor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons