Dagens horoskop tisdag 10/10

09 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tenderar du att bli nästan aggressiv när någon går emot dig. Du ogillar kritik i vanliga fall och idag är du extra känslig. En kollega har en tendens att alltid säga vad hen tänker utan att ta hänsyn till känslor och det kan uppstå en konflikt mellan er båda.

Oxen 20/4-20/5

Du ligger lite efter med vissa delar av ditt arbete, främst saker som har med siffror och pappersarbete att göra. Du är i grunden en praktisk person som gillar att se hur saker växer fram ur händerna på dig så därför tenderar du att skjuta upp den här typen av uppgifter så länge det går.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag märker du att en kollega tenderar att sprida rykten om andra och det gör dig upprörd. Du ogillar skvaller, i synnerhet skvaller som svärtar ned människor som du bryr dig om. Du sätter stopp för det här ryktet innan det går för långt. Kvällen handlar om en utgift.

Kräftan 21/6-22/7

Du har kommit lite till en korsväg i ditt liv och du känner i hela kroppen att saker är på väg att förändras. Det här är mer en förnimmelse av det som väntar än fakta.Tisdagen handlar om att agera på din magkänsla och våga lita på ditt sjätte sinne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även tisdagen handlar om styrka och om att kunna säga nej även om alla andra tycker annorlunda. Du har en stark integritet och du står fast vid dina beslut som är baserade på dina etiska och moraliska värderingar. Under eftermiddagen väntar nyheter om en släkting.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag känner du dig väldigt kluven i nästan allt. Du vill göra saker fort, men massor av självförtroende samtidigt tvekar du eftersom du vill att det ska bli rätt. Du har ett starkt självförtroende men du litar inte helt på ditt eget omdöme. Låter det motsägelsefullt? Ja, det är precis som hela den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Idag kastar du dig in i arbetet men du undviker omsorgsfullt saker som har med budget, siffror och ekonomi att göra. Idag vill du jobba med ramarna för ett projekt snarare än på detaljnivå. Du kan även välja att jobba mer praktiskt idag. Kvällen handlar om en hobby.

Skorpionen 23/10-21/11

Under de närmaste dagarna gör du allt för att få saker att fungera på ditt arbete. Det kan vara siffror, att lägga upp en långsiktig strategi och att se till att de dagliga rutinerna är på plats. Även om du inte har en chefsposition så jobbar du aktivt med att förbättra och förändra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På tisdagen försöker du binda ihop allt från måndagen och det kräver fokus från din sida. Det har kommit in jordenergi i ditt horoskop och det hjälper dig att samla ihop dig och planera dagen enligt listor som du sedan håller dig till. En vän har oroande nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det mer att göra än under gårdagen och det blir inte bättre av att dina chefer lägger sin arbetsbörda på din. Du tycker att det är orättvist, men som den Stenbock du är så stretar du på utan att klaga. Kanske skulle det vara bättre om du lyfte ditt missnöje istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir en bra dag då det går undan både privat och på jobbet. Du har mycket som du ska göra och det gäller att ha en plan för dagen. Kvällen handlar om att komma igång med en hobby eller en aktivitet såsom träning. Du har inte haft tid för dina privata intressen den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen får du en stark influens från jord och det gör dig både tjurigare och envisare än du brukar vara. Idag vill du ingenting och du vägrar att samarbeta om någon försöker få dig att göra det. Du är tvär, grinig och allmänt svår att ha att göra med. Själv tycker du att du uppför dig som vanligt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons