Dagens horoskop måndag 11/12

10 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Elle horoskop
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Klicka här för att läsa Dagens horoskop tisdag 12/12

Väduren 21/3-19/4

Det finns en härlig energi i ditt horoskop den här måndagen. Du är inte lika seg som du brukar vara efter helgen utan känner dig redo för nya utmaningar. Idag kan en konflikt spela roll för vilka arbetsuppgifter du väljer att göra. Du påverkas omedvetet av det här bråket.

Oxen 20/4-20/5

Du har massor av energi och glädje i det som du kan överföra till det mesta i din vardag. Kan du så är du ute en hel del den här dagen. Den friska luften och kylan gör dig förvånansvärt klartänkt. Om du arbetar så kanske du unnar dig en promenad efter arbetstid bara för att få röra på dig lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fokuserar du på att komma ikapp. Du var inte så effektiv som du brukar vara i slutet på förra veckan och därför ligger du efter. Eftersom det finns ork och driv i ditt horoskop är det logiskt att rikta in den på att vara produktiv, både på hemma och på jobbet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du svårt att fokusera på det du har framför dig. Det är så många tankar som snurrar i skallen så du får inte särskilt mycket gjort. Du behöver komma fram till en del beslut, men de sitter rätt så långt inne. Kanske borde du bolla dina tankar och idéer med en kollega?

Lejonet 23/7-22/8

Som Lejon är du framåt av naturen, men idag är det verkligen extra allt. Du tar för dig men du gör det med en charm och en humor som får alla att förlåta din lite burdusa stil. Dagen handlar om att testa gränser, men också om hårt arbete och en vilja att prestera.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du in eldenergi i ditt horoskop och det ger dig en härlig start på veckan. Det kompenserar i viss mån för mörkret utanför och du känner att du orkar mer än du brukar på en måndag. Kvällen handlar om att förlåta en vän för något hen sagt eller gjort.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen är du rakt igenom charmen själv. Det finns en värme och humor hos dig som gör att alla du möter dras till dig som flugor till en sockerbit. Det här är en väldigt bra dag att lära känna nya människor och att knyta kontakter. Kvällen handlar om ett allvarligt samtal.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det är eld och drivkraft i ditt tecken idag och det ger dig känslan av att kunna ta dig an vilka problem som helst. Inget kan stoppa dig och ingen vill hejda din framfart. En bra känsla att gå in i veckan med. Kvällen handlar om aktivitet och om att jobba för din hälsa.

Skytten 22/11-21/12

Det är dubbel eldenergi från ditt horoskop den här måndagen och det gör dig nästan övertänd. Du vill vara med överallt och du lägger dig i saker som du egentligen inte har med att göra. Även om du bara vill väl så kan det skapa en viss irritation. Försök att lägga lite band på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen vill du så mycket. Det kan ha både med arbetet och privata saker att göra. Det flödar in energi i ditt horoskop och det märks för att du är pigg från morgon till kväll. Idag sätter du mål för 2024 och du prövar även idéer som har med framtiden att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är i en intensiv, krävande och ganska hetsig miljö idag och du måste ge dig själv tid att landa i den här situationen. Idag är inte en dag att ta avgörande beslut, skjut upp dem ett par dagar så att du får möjligheten att skaffa dig lite mer kött på benen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är orolig utan att veta varför. Det finns en känsla av stress och av att det är bråttom med något och du kan inte sätta fingret på var den känslan kommer ifrån eftersom tempot hemma och på jobbet är relativt lugnt. Det kan vara lite av en lugnet före stormen föraning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons