Dagens horoskop onsdag 22/11

21 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen kommer det in eld från Väduren och det betyder en dubbel inverkan på ditt tecken. Du blir väldigt driven och motiverad den här dagen. För dig är det viktigt att inte se hinder utan bara lösa problem. Kvällen bjuder på ett och annat skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Idag bestämmer du dig för att det är dags att sluta grubbla. Du arbetar metodiskt idag och får en massa saker gjorda. Idag unnar du dig lite lyx som god lunch eller finfika. Det finns en person som du pratar mycket med just nu, hen behöver ventilera och du ställer upp och lyssnar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag startar du ett eget projekt på jobbet och du vill inte att någon ska lägga sig i. Du har en entusiastisk kollega som gärna hänger kring dig, men idag vill du inte ha hen med. Du vill jobba efter eget huvud eftersom det här är något som är svårt att lyckas med, men du gillar en utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vågar du ta ut svängarna rejält. Du låter kreativiteten flöda och det är högt till tak när det kommer både till feedback och idéer på ditt arbete just nu. Du trivs i en miljö som låter dig växa. En chef försäger sig och plötsligt sitter du inne med information du inte borde ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det in eld från Väduren i ditt tecken och det gör dig mer driven än vanligt. Du tycker att det är roligt att testa nya saker. En kollega som du jobbar tätt med har en hel del skvaller som du missat. Det gäller att hålla sig uppdaterad på vad som händer.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag känner du dig både mer engagerad och mer självsäker. Du tar gärna egna initiativ och visar att du är en person som både går att lita på och som har en massa bra idéer. Kvällen handlar om en lögn som blir avslöjad. Det kan vara din eller någon annans lögn.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen avtar din oro även om den fortfarande finns där i bakgrunden och pockar på din uppmärksamhet. Du kan för det mesta ignorera dina känslor och det gör att du har lättare att fokusera. Dagen blir bra och du får mer gjort än du räknat med. På kvällen aktiverar du dig gärna fysiskt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under onsdagen avtar påverkan från vatten för att ersättas med en viss eldenergi och det kan få dig att både fokusera bättre och bli mer tävlingsinriktad. Även om Skorpionen sällan medger att hen gillar tävlingar så kan du inte motstå en utmaning, särskilt inte idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

idag kommer det in eld från Väduren och det kan göra dig väldigt driven både privat och på jobbet. Idag vill du få saker gjorda och du är mer effektiv när du jobbar själv eftersom då slipper du bli irriterad på människor som du upplever som lite slöa. Kvällen bjuder på nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen flirtar du lite med en kollega. Det kanske är väldigt oskyldigt, men det piggar upp dagen och får tiden att gå. Särskilt som singel kan du vara charmen själv. Under eftermiddagen och kvällen försöker du ladda om mentalt för något som går av stapeln i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite less på människor som velar fram och tillbaka så idag tar du helt enkelt kommandot och ser till att bestämma när det blir för veligt. Du brukar sällan vara så här bestämd men du har insett att just nu är det lösningen på de flesta problem. På kvällen är det kompromiss som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen har du starka åsikter om många saker, särskilt när det kommer till ditt arbete. Du är inte rädd för att säga ifrån och dina chefer kan uppleva en viss aggressivitet hos dig som inte brukar finnas där. Kvällen handlar om att resonera med en ung vän eller släkting.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons