Dagens horoskop torsdag 23/11

22 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag tävlar du mot en kollega utan att du säger något högt. Du jämför både dina resultat och din effektivitet med hen, och du ser till att trappa upp tempot om du ligger efter. Det mest underhållande är att din kollega är helt omedveten om den här tävlingen.

Oxen 20/4-20/5

Idag visar du precis hur bra du kan vara. När du fokuserar på ditt arbete är du bäst, du vet det men nu märker även dina chefer det. Du får fin feedback, både av din närmaste chef och en lite högre upp i näringskedjan. Det är både smickrande och lite skrämmande med all uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du gärna tänka lite utanför boxen. Du har stött på hinder och nu gäller det att ta dig kring dem. Idag kan du uppleva en vän eller kollega på gränsen till flirtig och du funderar på om du läser in för mycket i hens beteende. Kvällen handlar om sport och motion.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen testar du nya saker och det är både inspirerande och roligt. Du har ett starkt självförtroende idag och är inte rädd för att fråga om det är något du inte förstår. Du verkar hellre dum och lär dig något än håller tyst och förblir ovetande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går in i torsdagen med ett starkt självförtroende och en massa åsikter. Det blir en dag då du säger precis vad du tycker och tänker, även om ingen bett dig om det. Du är en stark personlighet och det märks särskilt om du jobbar i grupp, då kommer du att sticka ut.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du fördjupa dig i siffror, det kan vara ekonomi som handlar om arbetet eller dina privata finanser. Oavsett så har du ett behov av att få siffrorna att gå ihop, inte bara för stunden utan för hela året ut. Jungfrun planerar oftast långsiktigt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen ska du inte vara rädd för att ventilera dina åsikter för att ge feedback åt en eller flera kollegor. Det är viktigt att ni alla förstår att det behövs både bra och dålig kritik för att kunna leverera ert bästa. Tänk på att vara lika bra på att ta som att ge feedback.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen handlar om att prestera, antingen på jobbet eller i en privat aktivitet. Du vill vara bäst på allt just nu och du kan komma på dig själv med att tävla mot personer som inte ens vet om att det är en tävling. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du bevisa både för andra och dig själv att du kan vara en ren naturkraft när du sätter den sidan till. Det kan röra sig om att driva dina arbetsuppgifter eller ett visst projekt på jobbet framåt, men det kan också röra sig om att prestera privat.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen verkar handla mycket om att röra på sig fysiskt från en plats till en annan. Du kanske far och flänger i arbetet, tar en weekendresa eller ger dig av på en affärsresa. Det blir en dag som delvis handlar om möten, om vänskap och om att ha tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du en del att göra på jobbet, men du är ovanligt effektiv och kan ha möjlighet att smita lite tidigare. Du har en hobby som du brinner för och den vill du få lite mer tid till. Kvällen handlar om att göra det du tycker är givande och att njuta av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen är det viktigt att du får göra saker på ditt sätt. Om någon vill få dig att ändra metod protesterar du högljutt. Du är väldigt driven den här dagen och det syns på vad du presterar. Kvällen handlar om att hitta glädje i att göra något för en kär vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons