Dagens horoskop fredag 24/11

23 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även om du inte medger det ens för dig själv är du väldigt svag för lyx. Det kan vara allt från en exklusiv lunch till en lite för dyr tröja. Troligtvis har du fått lön idag och är på humör att unna dig det där lilla extra som du hållit igen på under resten av månaden.

Oxen 20/4-20/5

Idag passar du på att göra fynd. Det finns få personer med näsa för affärer såsom en Oxe på shoppinghumör. Idag kan det inhandlas både julklappar och lite extra lyx åt dig själv. Kvällen handlar om din partner, familjen eller vänner. Den blir social och trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är högt tempo från morgon till kväll den här lördagen. Jobbar du så är det mycket att göra och du hinner inte tänka efter innan du agerar. Eftermiddagen och kvällen handlar om att ha kul och umgås. Det finns en risk att du gör av med en hel del pengar idag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag handlar du mycket. Du faller för grupptrycket och tror dig kunna göra fynd. Det blir en dag då det pratas mycket om priser och om vad som egentligen klassificeras som fynd. Du brukar inte gilla att shoppa, men idag verkar du inte kunna få nog.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket frestande annonser och reklam idag och det gäller för dig att agera förnuftigt och inte ge efter för ditt ha-begär. Du kan vara väldigt lätt att dupera när det kommer till konsumtion trots att du utger dig för att vara emot att köpa för mycket.

Jungfrun 23/8-22/9

Även fredagen fokuserar en hel del på pengar och budget, men idag är det mer på detaljnivå. Det är sällan som du gör något slarvigt, särskilt inte om det rör sig om din ekonomi eller ekonomi som du ansvarar för. Idag kan ett samtal med en kollega röra upp starka känslor.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen lyser av bra erbjudanden och roliga aktiviteter. Du kanske känner dig lite rik eftersom det troligtvis är lön för din del och då riskerar du att agera impulsivt när det kommer till både shopping och aktiviteter. Försök att lägga band på dig själv även om du blir frestad.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag unnar du dig lyx. Det kan vara shopping, mat eller en upplevelse. När Skorpionen slår på stort så är det kvalitet och extravaganza rakt igenom. Du har aldrig varit något för halvmesyrer. Kvällen ser ut att kunna bli fantastisk, överraskande och dyr.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Nu när det finns så mycket jord i ditt tecken den närmaste dagarna så kan du utveckla en envishet som är både positiv när du måste ta dig vidare ur problem och jobbig när du vägrar att inse att det är dags att ge upp. I övrigt en lekfull och rolig fredag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag upptäcker du nya miljöer och njuter av att se saker. Dagen handlar även om prestation och om att fullfölja den dröm som du har. Tack vare ett tidigare beslut som du fattat vet du hur du ska få ut det mesta möjliga av dagen och av dig själv. Kvällen blir oförglömlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag arbetar du mindre än vanligt, du kanske till och med är ledig. Dagen handlar om att kombinera effektivitet med att ha kul och med en hobby. Det blir en trivsam dag som går ovanligt fort. Kvällen bjuder på härlig mat, vackra miljöer och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag så får du verkligen tillfredsställa ditt habegär. Du gör en massa fina fynd, både online och i affärer. Det här är en dag då du kan frossa i shoppandet utan att det egentligen är fel. En hel del av det du handlar är till julklappar och födelsedagspresenter.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons