Dagens horoskop lördag 25/11

24 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag plockar du fram din hantverksskicklighet och skapar, antingen i hemmet eller i en hobby. Det blir en kreativ dag där du ställer till mer oreda än du städar, men det gör dig inte så mycket. Du har kul och du får energi, det är det viktigaste den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag låter du kreativiteten flöda fritt. Du njuter verkligen av att kunna skapa med dina händer, oavsett om det är magi i köket, en hobby eller att göra adventsfint hemma. Oxen är duktig på att skapa en hemtrevlig känsla omkring sig. Dagen kan även bjuda på ett firande av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen är du lite seg, men du verkar inte ha ro i kroppen att bara vila. Du tar dig gärna ut i naturen den här dagen. Oavsett om det är korvgrillning, en långpromenad eller kanske en löprunda så känns det mycket bättre efteråt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är kanske inte det mest praktiska tecknet i zodiaken, men du är kreativ och har fantasi och det kompenserar för din bristande tekniska kunnighet. Idag fixar du praktiska saker och du är nöjd över din insats. Kvällen fokuserar på vänner och att umgås.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer det glamorösa Lejonet fram och då finns det inget stopp på dig. När du är på det här humöret så är det bara det bästa av det bästa som gäller. Du är förvånansvärt medveten om kvalitet och vad som kan betecknas som exklusivt. En intressant dag.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gör du gärna fint hemma och njuter av din insats. Det kan röra sig om allt från storstädning till organisation eller inredning. Du har en dubbel jordinfluens i ditt tecken och med en påverkan från Oxen så blir du väldigt stilmedveten. Kvällen kan bjuda på god mat och en överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar mycket om hemmet och om att göra saker med familjen. Det kan vara julbak, spel eller andra gemensamma aktiviteter. Det viktiga är att ni gör saker tillsammans. Det här är en dag då du också har ett starkt behov av att skapa trevnad omkring dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du ovanligt harmonisk. Det är som om du inte bara fick leva ut dina lyxiga drömmar igår, utan som du tömde dig på all dramatik som vanligtvis finns i din repertoar. Det blir en trevlig, lågmäld och väldigt skön lördag. Du ägnar den gärna åt utomhusaktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en bra dag då du väljer att umgås med personer som står dig väldigt nära, troligtvis din egen familj eller dina vänner. Det blir en dag då du gärna är hemma och fixar en del men kan ta en paus för att komma ut och få miljöombyte. Ett oväntat sms kan göra dig glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du slappna av och njuta. Mentalt släpper du något som varit en stor del av ditt liv till förmån för en nystart på många sätt. Det blir en rolig dag och en festlig kväll som bjuder på ett rejält firande. För dig är det viktigaste att umgås med dina vänner och ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir en riktig familjedag då släkt och vänner samlas. Du njuter av värmen och glädjen omkring dig. Det kanske är ett firande av något slag men det kan också röra sig om en helt vanlig familjedag med fokus på att umgås. Kvällen bjuder på oväntade och roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket av lördagen handlar om att skapa en trevlig stämning omkring dig. Det kan vara att göra fint med allt nytt du shoppat, att städa eller bara att tända ljus och kanske baka en kaka. Dagen kretsar kring hemmamys och att njuta av att vara ledig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons