Dagens horoskop söndag 26/11

25 nov, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en upplevelse för alla sinnen. Du njuter av allt från smak till lukt och syn. Kanske är du i en ny miljö, besöker någon form av mässa eller marknad. Det blir en härlig upplevelse som ger dig massor av inspiration att ta med dig in i vardagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du hinna med så mycket som möjligt, men som Oxe kan du sällan vara så effektiv om du inte får möjlighet till lite lättja mellan varven. Du kombinerar vila med aktivitet och du får faktiskt väldigt mycket gjort hemma. En bra dag och en nöjd Oxe.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen fokuserar på dagsljus och frisk luft. Det kan vara naturen som lockar men det kan också vara en promenad i stadsmiljö med en fika i sikte. För dig är det ljuset som är det viktiga, du får inte tillräckligt av det på vardagarna. Kvällen handlar om en väns behov av uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har kört fast i ett projekt men idag kommer du vidare, det går segt och det tar tid men du vet att även de minsta framstegen räknas så du är ändå ganska nöjd. Just nu är du inne i en period då du blir glad för det lilla, det behövs inte så mycket för att få dig på gott humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar också om nöjen men lite mer ekonomiska sådana. Det blir en mysig dag som fokuserar på att umgås snarare än att göra dyra saker. Du träffar gärna vänner hemma över en fika eller tar en lång promenad i skogen. Allt för att undvika att göra av med mer pengar.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag känner du dig mer social och du vill ut och göra saker. Det blir en dag då du mer än gärna hittar på aktiviteter med vänner. En ny bekantskap kan trigga din nyfikenhet och få dig att fråga mer än vanligt. Det här är en person som du tänker väldigt ofta på.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen fokuserar på hemmet och på att skapa en mysig stämning. Du vill kunna komma hem och låsa ute kylan och mörkret. En bra dag att påbörja lite julstök och adventspyssel, särskilt för de Vågar som älskar den här tiden på året. Ett samtal kan förvåna och förklara på samma gång.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du ett erbjudande som nästan är för bra för att kunna motstå. Det handlar om något som du älskar att göra och som någon kan tänka sig att betala för. Du ser en möjlighet att delvis sponsra din hobby. Kvällen kretsar kring en släkting och om något om hen vill berätta för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På söndagen byter du hemmets fyra väggar mot lite mer lockande miljöer. Det kan vara långpromenad, en tidig julmarknad eller att gå och fönstershoppa i en stad. Den här dagen ger dig massor av energi, särskilt om solen bjuder på ett, för årstiden, sällsynt framträdande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag rör du dig både fysiskt och mentalt hemåt. Det kan vara att du avslutar en resa, men det kan också vara att du håller dig hemma under dagen och bara njuter av lugnet. Du är ganska trött den här dagen så du tänker inte så mycket utan du bara är.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen börjar lugnt med, sedan blir det lite stressigt. Du passar på att umgås med dina nära och kära på förmiddagen, men sedan ska du iväg och det är då du inser att du har bråttom. Vattumannen är en sann tidsoptimist och när det kommer till resor kan det vara en sämre kvalitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen är det dina nära och kära som gäller. Det kan vara en större släktsammankomst, en mysmiddag med familjen eller en eftermiddag med roliga spel och fika. Oavsett vad du hittar på så får du spendera tid med de personer som betyder mest av allt för dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons